lördag 26 december 2009

Avslöjande

Jag brukar inte vilja vara med på bild men här ska ni i alla fall få ett kort av mig och Ali. Jag har knyckt bilden inne hos Madde men jag tror inte hon bryr sig. Annars får hon väl slå mig i huvudet eller nåt......:-)

12 kommentarer:

Moster Ma sa...

Hej där! Kul att "se dig". Två skönheter...helt olika men ändå lika,

Bloggblad sa...

Det är alltid kul att se vem man "pratar" med, men jag hade inte känt igen dig från blondinbilden nere till höger...

Bim HD sa...

Hur man än vrider och vänder på det - ni verkar verkligen ha haft en toppenjul!!! ;)
Må så grankott...
och god fortsättning, än ;)

Cicki sa...

Moster: Den ena ljus, den andra mörk....:-)

Bloggblad: Det är därför jag inte gärna är med på bild längre. Jag gick upp nästan tio kilo på en gång när jag började med en medicin. Jag trivs inte alls med hur jag ser ut nu. Jag kan bara acceptera. Det är inte mer än tio till tolv år mellan bilderna. Det är de tre-fyra sista åren som kilona har satt sig överallt. Tyvärr kan jag ju inte heller röra mig så jag kan jobba bort det. Det hjälper inte hur jag än försöker med maten.

Fast håret är rött, ljusrött, på bägge bilderna...:-)

Bim: Ja, vi hade en härlig julafton. God fortsättning på dig också.

macozaza smycken sa...

Det var modigt gjort av dig! =)

Jag gillar inte heller att visa upp mig. Jag har gått upp i vikt som bara den, men "på måndag" *haha* skall jag sätta fart med viktnedgången. Jag vägrar se ut som jag gör idag, när jag fyller jämnt nästa år.
Men det har jag sagt förr och har inte lyckats. Men den här gången. Den här gången skall jag fixa't...

Men som sagt, modigt som fan av dig och för det får du en stor kram. =)

Le Loup sa...

Jag tycker det är skitkul att se vem jag skriver och läser hos, men själv har jag aldrig lagt upp en bild av mig.. Funderat en hel del sedan jag gick med i Fejan på korten man sätter upp där, vad vi vill att de ska visa, menar jag... Oftast oss själva från vår fördelaktigaste sidan, eller som i mitt fall, ganska maskerad och inte igenkänningsbar om man inte känner mig personligen... Hmm, det blir nog en blogg om det...Hur som havet, tycker att ni är jättefina på kortet! Och vilken härlig jul ni verkar haft, gott att se :)

Viola sa...

Tack Cicki för att vi fick SE dig...trots din värk så ser du väldigt glad ut=)
Nu får du passa på att vila upp dig lite,tills nästa gång det vankas fest.

KramKRAM VIOL

Cicki sa...

Helene: Visst är det jobbigt när man inte trivs med sin egen kropp. Jag var alldeles lagom innan. Som när jag träffade M. Då var jag lite rund men på ett trevligt sätt. Nu ser jag ju ut som en svälld fotboll. Det värsta är att jag kan ju inte träna bort det heller. Så det är väl bara att vänja sig och undvika speglar och fotografer....:-)

Shirouz: På Fejan är du ju väldigt anonym. Det går bara att se att det är en människa på det kortet....:-)

Viola: Du är ju duktigt och visar upp valda delar av dig ibland. Det är klart man ska vara glad. Det är ju du också, för det mesta.

Annela sa...

Vad ni är mysiga ihop - du och svärsonen!!!!

Cicki sa...

Annela: Tackar. Han är världens snällaste svärson.

Spader Madame sa...

Blir så glad att se dig -er menar jag! Det är ett fint kort och den du är känns så väl igen i dina ögon, de ler! Stor, stor kram till dig och din familj!

Cicki sa...

Spader: Det har jag alltid fått höra att mina ögon är uttryckfulla. En stor kram till dig och dina pojkar också, alla tre.