lördag 6 juni 2015

Rea hos Cicki Design

Idag har det tillkommet en sida på hemsidan. En reasida. Just nu ligger det några kuddfodral där som jag rear ut för mer än halva priset. Passa på. http://cickidesign.se/reavaror.html

Här kommer några smakprov:

tisdag 2 juni 2015

I min egen lilla bubbla

Nu är det mer än en vecka sedan jag uppdaterade här. Jag vet inte vart tiden har tagit vägen. Den bara försvinner, kan man säga. Det innebär inte att jag inte har gjort något under den tiden. Utan mer att jag lever i min egen lilla värld där jag trivs så bra.

Visst har jag gjort en del under veckan som gått. Det roligaste var förra måndagen när jag träffade några gamla vänner. Vänner sedan nästan tjugo år tillbaka. Numera ses vi inte så ofta, men vi försöker få till en träff en gång per år.

Det är värdefulla träffar för mig. Jag har flyttat så många gånger i mitt liv att jag ibland känt mig rotlös. De flesta flyttarna skedde under min uppväxt vilket resulterade i att jag aldrig hade det där fina kompisgänget som så många kan relatera till. När jag väl etablerat en kompiskontakt så var det dags att flytta igen. Dessutom var jag ett väldigt blygt barn och en blyg tonåring så det tog tid för mig att hitta vänner att känna mig bekväm med.

Det är kanske därför som jag lärt mig att trivas i mitt eget sällskap. För det gör jag faktiskt och det ser jag som en tillgång. Numera har jag ju inte heller några arbetskamrater så då är det extra viktigt att trivas både med den man bor med och med sig själv. Jag har turen att trivas med bägge två....:-)

Vad gör jag då dessa dagar? Jag syr, naturligtvis. Jag lagar mat, vilket jag tycker är kul. Speciellt om jag hittar några nya rätter att försöka mig på. Jag läser och lyssnar på musik. Jag pysslar med annat vardagligt och de där sakerna gör att dagarna rullar på. Det är faktiskt skönt att gå omkring och känna att man verkligen trivs med sin tillvaro. Det gör att jag känner mig privilegierad. Men jag behöver träffa mina vänner då och då i alla fall. Så det är tur att jag även har möjligheten att göra det mellan varven.