torsdag 5 juni 2014

Idag är den första dagen

 Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen nu. Som vanligt syr jag mycket och på sista tiden har det blivit mer än vanligt. Nu syr jag kläder till oss själva att ha till semestern. Plus att jag haft en stor gardinbeställning.

Jag har i alla fall hunnit med att plantera några pelargoner på balkongen. Däremot har jag inte gjort rent lådorna och räcket som blev geggigt efter ett slagregn. Det får bli en dag när det är lite varmare.
Idag är första dagen på vårt nya liv. Vi har bestämt oss för att ta tag i det här med vikten ordentligt. Jag har ju tränat i drygt ett år nu utan resultat på vågen. Orken och konditionen har blivit mycket bättre, men magen sitter där den sitter. Så nu har vi bestämt oss för att testa 5:2 dieten. När jag kollade på olika dieter så var det den som verkade passa oss bäst. Idag har jag ätit havregrynsgröt med grapefrukt. Jag valde bort både vaniljpulvret och sojamjölken, vilket innebär att jag har lite kalorier att ta av om jag blir för hungrig. Jag väljer även bort lunchen av samma anledning utan satsar på middagen och lite jordgubbar som bonus senare ikväll. Till middag ska jag göra en omelett med rökt lax och spenat. Det blir nog mums. Få se hur det hela kommer att funka. Jag är motiverad i alla fall. Hoppas sambon också tar det på fullt allvar. Han behöver det lika mycket som jag.