lördag 13 augusti 2011

Supershopping

Oj, vad roligt det är att shoppa när någon annan betalar.

Sonen och jag har haft kvalitetstid. Jag har pekat med hela handen och han har betalat. Perfekt!

fredag 12 augusti 2011

Full i rullen

Vi har kommit fram ordentligt. Det är redan fullt ös!

torsdag 11 augusti 2011

Packad och klar

Nu drar vi. Sundsvall here we come!

onsdag 10 augusti 2011

Ny dag, nya tag

Igår mådde jag verkligen dåligt. Jag mådde illa, rent fysiskt. Hade en klump i magen som hela tiden ville komma upp. Jag fick frossa, precis som inför en influensa. Jag var tvungen att gå och lägga mig och sova några timmar på eftermiddagen, för kroppen bar mig inte. Tårarna rann hela tiden, det var som en syndaflod som inte gick att stänga av.

Det här är symptom som jag känner igen. Jag mår så när det blir för mycket. Med en utbrändhet i bagaget så lär man sig känna igen och försöka att anpassa sig innan det blir för mycket.

Som tur var så vaknade jag imorse till ett någorlunda glatt besked. Det var bilmekanikern som ringde och sa att nu var växellådan på väg ifrån Stockholm. Om allt funkar som det ska så kanske (håll tummarna) bilen är klar redan till imorgon kväll. Han vet att vi vill komma iväg upp till Sundsvall.

När jag ringer till dottern och berättar detta, så kommer hon med en glädjande överraskning. Hon och kära lillmågen har pratat och bestämt att de lånar oss hela beloppet, bara för att vi ska kunna få köpa nya sängar. Jag är lyckligt lottad som har en sådan fantastisk dotter. Det känns naturligtvis inte bra att behöva vara skyldig sina barn pengar. Men vad har vi att välja på. Vi jobbar och gnor på att försöka lösa vår situation, men än så länge verkar livet vilja slå undan benen på oss stup kvarten.

Men någon gång måste det väl ändå vara vår tur? Eller hur?

tisdag 9 augusti 2011

Inget kul alls

Jag fick avslag på att höja ICA-krediten! Nu ryker sängpengarna plus att jag måste försöka låna ihop resterande någon annanstans. Skitkul!

Man kanske skulle sälja sin kropp? Till vetenskapen!

Hopplöst

Det här verkar hopplöst. Vi väntar och väntar och väntar. Idag sa bilmekanikern att han i alla fall fått tag på en växellåda som ev kan passa. Skickas den imorgon så är bilen klar tills på fredag. Om vi har tur och allt funkar, vill säga.

måndag 8 augusti 2011

Väntans tider

Inget ont som inte har något gott med sig. Eftersom alla sysaker inkl symaskin är nedpackade och förberedda för Sundsvallsresan, så kändes det inte som någon idé att dra igång något syprojekt i väntan på avfärd. Då funderade jag på att tvätta vardagsrumsfönstren. Det satte brännskadan stopp för.

Men jag har ändå inte varit sysslolös. Jag har gjort något som jag borde gjort för länge sedan. Jag har pysslat med alla bilder som finns i dator. Nästan alla, i alla fall. Jag hade redan tidigare börjat göra mappar och sorterat in en del. Men sedan var det stopp. Nya bilder har tillkommit. Jag har inte varit så strukturerad att jag lagt de i mappar direkt. Men nu är det mesta "mappat" och klart.

Jag har även uppdaterat Cicki Designs facebooksida och fixat med hemsidan. Det känns bra att fått sådant gjort.

När kommer vi då iväg? Det vet vi inte än. Idag väntade bilmekanikern på en växellåda och sedan skulle han höra av sig. Eftersom vi inte hört något än och verkstaden bör ha stängt så här dags så hoppas vi att tisdagen blir mer givande.

söndag 7 augusti 2011

Vilse i blomlådan

Ett vilsekommet solrosfrö lyser just nu upp vår balkong.