fredag 6 januari 2012

Ännu mer rea

Jag fyller på med fler rea-varor eftersom. Kika gärna in lite nu och då.

Mer rea

Nu har jag fyllt på med lite mer reagrejer.

torsdag 5 januari 2012

Januarirea

 REA

Jag måste få lite mer plats här hemma för nya produkter. Så nu rear jag ut alla julsaker plus en hel del annat. Du hittar julsakerna här och de andra reasakerna hittar du om du klickar här.

tisdag 3 januari 2012

Väst och nipperask

Nu har jag blivit klar med Melinas julklappsväst. Jag var alldeles för optimistiskt tidsmässigt när jag började med den här. Så hon får den nu istället.

Jag har stickat den i ett garn jag fyndat på en loppis, Jakobsdals Bali. Det var ett kul sätt att sticka den här västen på. Man började med bakstycket och stickade sedan allt i ett stycke. Kanterna virkade man sedan på. Den är verkligen jättesöt och kommer förhoppningsvis att bli fin på världens vackraste lilla tjej.

När jag inte hade någon symaskin så var jag ju tvungen att pilla med något annat. Den här asken har funnits som idé ett tag i mitt huvud. Idén kommer från min egen nåldyna som är gjort i något tunt trä, som en svepask.

Nu jobbar ju inte jag i trä så det fick bli i mitt arbetsmaterial istället. Det mesta är helt handsytt. Men när jag väl fick igång Husqvarnan så har jag sicksackat kanterna på maskin. Resten är handsytt.Vad kallar man en sådan här ask? Nipperask, får jag upp i mitt huvud. Men jag misstänker att det är ett gammalt ord. Det är väl ingen som vet vad nipper är idag. Utom då de som är i min ålder.

Den är i alla fall till salu. Jag ska göra några fler innan jag lägger ut dem på hemsidan. Det vore bra om jag kunde få lite kommentarer om det här är något jag ska satsa på. Och vad tar jag i så fall betalt för en.

Jag började göra den för att ha något att göra. Samtidigt ger det mig en möjlighet att ta rätt på spillbitar, vilket jag har gott om. Så jag är osäker på vad jag ska ta för pris. Gissar att det kan vara något mellan 50:- och 100:-. Vad tycker Du?

måndag 2 januari 2012

Symaskin

Symaskinsdoktorn har semester till 9 januari. Tur att Husqvarnan fungerar. Den kanske behövs motioneras lite.