lördag 12 januari 2013

Oooohhhhh Yeeeeeee

De låter precis som när de och jag var unga. Skramliga, råa och sååå fräcka. Yeeeeee baby!

Tjugondag Knut i förskott

Nu är glada julen slut, slut, slut.
Julegranen bäres ut, ut, ut.
Men till nästa år igen.
Kommer han vår käre vän.
Ty det har han lovat.

Tävling

Mamma Mu firar 3½ år på sin blogg. Det gör hon genom att lotta ut något hemligt.

Mamma Mu är från min favvostad nr 1. Gissa vilken det är.....:-) Tips är att hon bor på gångavstånd från min dotter. Så rätt som det är kanske jag ska överraska henne med ett besök. När vi är i den stan, vill säga.

onsdag 9 januari 2013

Classe i sjön.

En god vän till mig kallar Clas Ohlsson för "vuxendagis för män". Hon tycker att hennes man tillbringar alldeles för mycket tid där. Det är möjligt att det är mina manliga gener som talar, men jag gillar verkligen Clas Ohlsson. Där kan man hitta grejer till det mesta för väldigt humana priser.

Idag har vi varit där och köpt nya broddar till mig, en ny snöskyffel till bilen, samt degskrapor. En sorts degskrapor som jag inte hittat någon annanstans. Jag vill nämligen ha dem i plast. Jag bakar på diskbänken och då är det inte så lysande med degskrapor i metall. Men nu har jag fått det jag vill ha, tack vare Classe.

Godkänt betyg

Det bästa betyg jag kan få på mina produkter är när en köpare kommer tillbaka och handlar fler grejer. Det är ett tecken på att h*n är nöjd.

Jag tror att det är mer än väl godkänt när köparen tycker så mycket om mina väskor, att hon använder det så mycket så hon sliter ut den. Och dessutom anser det värt pengarna att kosta på en renovering.

Den här sötnosen ska nu tillbaka till sin rätta ägare. Numera har den nya, fina handtag och en ny dragkedja i innerfickan.

tisdag 8 januari 2013

Mitt händelselösa liv

Det har inte blivit mycket inlägg här på ett tag. Vad ska man skriva om när det inte händer speciellt mycket? Många kanske tycker att jag har ett tråkigt liv, när det är så händelselöst. Men det tycker inte jag. Jag trivs med att gå här hemma och murvla tillsammans med kära sambon.

Igår var jag i alla fall och fikade med mina väninnor. Vi var hos en väninna som haft skåpröjning och ville ha hjälp att bli av med ett antal prylar. Vi brukar göra så, byta grejer med varandra alltså. Så jag gladde E med att hon fick några nya BHar som dottern köpt men inte fått lämna tillbaka, när hon såg att hon inte kunde ha dem. Och U fick en fin tunika som jag inte längre kunde ha. Själv drog jag en högvinst med att ha två kassar kläder och tyger med mig hem. Sånt gillar jag. Gratis är bra.

På kvällen blir jag nästan rörd till tårar när jag upptäcker att kära sambon kollat upp att Clas Ohlsson har sådana broddar jag vill ha, till ett vettigt pris. De som satt på mina nya stövlar funkar inte. Stövlarna var ändå ett bra köp, eftersom de är jättesköna och jag kan ta på mig dem utan några större problem. Motiveringen till sambons broddsökande är att det är viktigast att tänka på min säkerhet! Sådan är han, den kära älsklingen, fortfarande efter tretton år tillsammans. Det är nog inte så konstigt att jag trivs i mitt händelselösa liv.