lördag 5 april 2014

Trägen vinner

Sambon har i alla år sagt att det kommer aldrig en trasmatta över tröskeln. Och jag som älskar vackra trasmattor. Vi har alltid haft väldigt olika åsikter om möbelstilar och inredning. Eftersom jag hade ett liknade dilemma med min fd man så har jag liksom lärt mig knepen. Indoktrinering, tror jag man kan kalla det. Möjligtvis kan man även kalla det envishet.

Från börjar av det här förhållandet gav jag med mig vid några tillfällen, vilket bland annat resulterade i en äkta kinesisk ullmatta, i vardagsrummet, som jag bara avskyr. Den är trist och jättejobbig att hålla fräsch och fin.

Tillbaka till trasmattsproblematiken. Trots förbud så har vi i alla år haft en trasmatta under köksbordet. En som jag förde in i boet. Den är rätt mörk, vilket kanske har gjort att den fått leva kvar. Men Elvis har gått hårt åt den nu så den behövs bytas ut. Dessutom köpte jag och exet den till vårt matrum 1977. Så trots att den låg på vinden i några år så har den blivit välnött.

Diskussionerna har gått höga över vad vi ska ha där i stället. Jag älskar klara färger, gärna i massor. Sambon ska ha det mörkt och dystert. Vi var på Rusta och där hängde det en färgglad och fin trasmatta på väggen. Dessutom till ett bra pris. Utan att jag sa någon så pekade sambon på den och sa: "Den där skulle vara snygg under köksbordet." Gissa om jag höll på att svimma. Undrar om han börjar vänja sig vid mina inredningsidéer? Man kan alltid hoppas.

onsdag 2 april 2014

En underbar väska


 Nu har jag sytt en väska i ett otroligt läckert retrotyg. Det är en av de finaste väskor jag sytt på alla dessa år. Tycker jag i alla fall, om jag får säga det själv.


Du hittar mer uppgifter på Cicki Designs hemsida.


Tränar shopping