lördag 26 oktober 2013

Instagram

Nu har jag installerat ett Instagramkonto på min mobil. Jag har fortfarande inte fått riktig kläm på hur det fungerar, men det brukar komma efter någon dag eller två. Gissa vad jag heter. cickidesign förståss. Så följ mig gärna.

tisdag 22 oktober 2013

Bloggen och ajfånen

Jag håller på att lära mig att hantera min ajfånen. Just nu har jag lagt in bloggen och det här är mitt första inlägg med telefon. Jag måste säga att det är betydligt enklare att göra det via iPhone än med en android som min gamla Xperia var.

söndag 20 oktober 2013

En kvart om dagen

Jag har börjat med något som jag kallar "en kvart om dagen". Det handlar om städning. Både jag och sambon smiter gärna undan från städningen. Eller tänker att man kan göra det sedan. Vilket brukar betyda att det inte blir gjort. Ändå vill vi bägge två ha ordning. Så nu har vi börjat med att man ska städa en kvart om dagen. Det handlar mest om att spara kroppen genom att göra lite i taget och att inte glömma bort vad som ska göras.Och att få bort tänket "det gör jag sedan".

Idag skulle badrummet få min kvart. När jag skulle ta fram Mr Muscel så blev jag så less på hur det såg ut under diskbänken. Så det blev också en kvart. Jag slängde en massa halvtomma rengöringsflaskor och annat som bara stod och tog plats. Nu har jag satt upp ett lådsystem på önskelistan. Jag har sett ett jag gillar på Jula. Det jag gjorde idag får duga tills vidare. Och det blev två kvartar idag. Kanske man kan ha den ena som bonus om det är någon annan dag man inte orkar?