lördag 5 juni 2010

AC/DC

Eftersom det inte fanns ekonomisk möjlighet att vara med i Globen ikväll så var det ju bra att hederliga gamla SVT bjöd på en timmes konsert.

I den här gamla kroppen bor det en riktig "rocker". När det inte är rock så är det blues eller country som gäller i en salig blandning. Uppblandat med lite klassiskt, visor och tradjazz. Musiken är det stora gemensamma intresset i den här familjen.

fredag 4 juni 2010

Agaton Mus

Agaton är till salu. Han var egentligen såld men köparen har ändrat sig och vill ha sina möss i andra färger. Jag ska sy några andra till henne. Så nu är han till salu igen. Han har varit kvar här hos mig hela tiden, så han är aldrig utlämnad.

Vill du se mer bilder på Agaton så hittar du dem på min hemsida.

torsdag 3 juni 2010

Strykbräda

Man är förmodligen inte speciellt bortskämd när man blir lycklig över en ny strykbräda. Classe i sjön fick ett besök av oss idag. Vi gick inte tomhänta hem.

onsdag 2 juni 2010

Solklänning

Den här solklänningen sydde jag i förra veckan. Det är ett jätteenkelt mönster så man får till en klänning på bara några timmar. Precis som med förra sommarklänningen så har jag även fått detta tyg av väninnan U.

Fortsätter denna värme så kan det här bli en klar sommarfavorit.

Jeanskasse

Nu får det här bli sista kassen på ett tag. Hade egentligen tänkt sluta med kassar efter den förra, men fick något tokryck. Och då blev det en sådan här "crazy quilt".

Allt tyg är återanvända tyger. Det är bara banden och spetsarna som är nya. Det är rester som fanns i lapplådan. Det finns mycket sånt kvar så jag kanske spetsar till det fler gånger.
Den ser ju självklart olika ut på bägge sidorna.

Den här modellen på kassar är alldeles utmärkt till den lilla bärbara.


En galen kasse kräver också ett galet foder, vilket det blev här. Som vanligt är det gott om fickor och en rem för nyckelknippan.

Den finns nu upplagd på hemsidan.

tisdag 1 juni 2010

Förbryllad

Visst är det knepigt att man måste ilskna till ibland. Efter att ha varit tyst i två dagar så fick jag ett mindre utbrott idag. Nu tvättas det minsann fönster. Konstiga saker händer ibland.

söndag 30 maj 2010

Ännu en kasse

Här kommer ännu en kasse, modell slepbag. Det är en stor modell. Den är 25x27 cm och 38 cm djup. Handtagen är 54 cm långa.

Som vanligt är det gott om fickor invändigt och även en avtagbar nyckelrem.

Kassen finns upplagd på hemsidan.