lördag 27 juli 2013

Två har blivit tre

En liten prins har kommit. Han är en kopia av Nelson, som i sin tur är en kopia av hur Melina såg ut när hon var liten.

Så imorgonbitti får vi berätta för Melina att hon blivit storasyster igen. Nelson är för liten att förstå att han blivit storebror.

Melina vill gärna vara liten de här dagarna, så hon har krävt att bli matad, precis som Nelson. Helst vill hon även ha hakklapp men eftersom vi bara har en så kunde vi inte uppfylla den önskan......:-)

Barnbarnen anfaller

Eftersom det vankas tillökning så är vi barnvakter. Nelson fyller ett år idag så har de tur blir det en liten kille till med samma födelsedag.

Igår var vi och tittade på djuren på vårt lilla utflyktsberg. Där finns det även en hel del att leka med, som det var förr i tiden. Det gillade Melina. Man får även gå in och klappa getterna. Vilket var både lite läskigt och lite kul.

Vi har tillbringat även en del tid i lekparken. Så pass att Nelson somnade av utmattning idag. Det gjorde morfar och jag också igårkväll. Det märks att man inte är så ung längre och orkar inte lika mycket. Det kanske skulle vara lite bättre om man var frisk. Mina egna barns farmor hade fyllt fyrtio några månader innan hon blev farmor första gången. Då ät orken förmodligen något bättre.....:-)

onsdag 24 juli 2013

Undrar var´s hon är?

Om någon undrar vart jag är så städar och röjer jag för fulla muggar. Inte så mycket att berätta om. Hittar många dammråttor och annat trist. Imorgon blir det en vända till soptippen, loppis för soffletande och till Willys. Som sagt var, inte ett dugg spännande att berätta om.....:-)