lördag 12 november 2011

Lördagsfrid

Idag har vi städat hela lägenheten ordentligt. Det har varit dammsugning, golvmoppning och lite andra städbestyr. Vi har varit ner i källaren med sommarens ytterkläder.

När vi kom upp igen så satte jag mig vid symaskinen för att pilla lite på en ny väskmodell till en viss Madam. Jag kopplade upp mobilen mot en amerikansk countrystation som jag gillar. Helt plötsligt när jag sitter där så översköljs jag av en sådan frid. Det var helt fantastiskt. Tänk att man kan få må så bra ibland.

fredag 11 november 2011

I USA kan de verkligen få till det.

Idag hörde jag på radion, att på grund av det dåliga ekonomiska läget i USA, så funderar man i Kalifornien på att börja ta betalt för mat och logi av sina fångar. Det var inte lite heller, drygt 900 dollar per dygn.

Hur blir det då om en fånge inte har råd att betala? Blir h*n mer straffad då......eller?

I fortsättningen kanske det låter ungefär så här: "Shit, jag har inte råd att begå brott!"

Det måste ju vara den ultimata kriminalvårdspolitiken!

Läkarkoll

Idag har jag varit på vårdcentralen. Min sköldkörtelmedicinering är fortfarande inte riktigt inställd, så jag skulle ta prover för det. När jag ändå skulle dit, begärde jag även en läkartid.

Vi hade ett ganska lustigt samtal. Jag talade om hur bra jag egentligen mår. Läkaren kollade hjärta, lungor, blodtryck och puls. Och konstaterade att jag mår väldigt bra. Vilken tur att vi var överens om det.

Det jag var lite bekymrad över är att jag har sådant sömnbehov. Jag kan sova upp till tio timmar. Jag skulle förmodligen kunna sova mer, men det tillåter jag mig inte att göra. Jag vill ju ha några vakna timmar i alla fall. Jag är pigg när jag väl har vaknat. Doktor Fredriks kommentar var att han blev nästan avundsjuk på mig. Han ville också sova så mycket. Efter att diskuterat min CPA-behandling och han kollat alla värden så kom vi fram till att det kanske är så att jag numera är i ett stadie i livet där jag behöver sova mycket. Mitt tidigare sömnliv har ju varit väldigt dåligt. I hela mitt vuxna liv har jag tidvis inte haft tid att sova ordentligt, i andra stadier har jag inte kunnat sova på grund av värk och andra problem. Så jag har kanske ett uppdämt sömnbehov.

Doktorn avslutade vår träff med att säga: "Koppla av, sov och njut! Det tycker jag var ett bra råd.

onsdag 9 november 2011

Jag lever alltså finns jag

Just precis det, jag lever. Även om det inte märks här. Jag har inte speciellt ont, så det är inte därför det är brist på blogginlägg. Det är väl kanske så att det finns en hel del att fundera över just nu. Funderingar om hur vi ska få vardagen att fungera på ett bra sätt. Funderingar över hur man får pengarna att räcka till. Funderingar över att julen närmar sig med språng. Funderingar över hur familj och vänner har det. Ja, det finns mycket att fundera över.

Jag är och smygläser hos er, men är dålig på att lämna avtryck. Men som sagt var lever jag och mår faktiskt ganska bra. Meddelas endast på detta sätt!

söndag 6 november 2011

Mobiltelefon

Jag har lagt ut min gamla mobil till försäljning. Om någon är intresserad hittar ni auktionen här:

http://www.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=1