torsdag 9 januari 2014

Utbrändhet

Det här är ett gammalt blogginlägg, men ack så aktuellt fortfarande. Det är en väldigt bra beskrivning på hur det är att vara utbränd. Själv förstod varken jag eller min läkare att det var utbrändhet som utlöste min fibromyalgi. Den insikten har jag fått på senare år. Jag kan skriva under på allt som står i detta inlägg. En ny sak som jag stötte på är att aggressiviteten ökar. Jag vet att jag är mycket mer aggressiv än jag var tidigare. Jag har bara inte förstått att det kan bero på utbrändhet. Jag är tacksam för att fått den insikten, eftersom jag själv lider av att bli aggressiv. Det är ju inte sådan jag varit tidigare.

Tack Mumriken för detta blogginlägg!

http://mumriken.wordpress.com/2010/02/28/utbrand-hur-kanns-det-egentligen/

måndag 6 januari 2014

Fotvård

I somras fick jag kontakt, via dottern, med en kille som sålde dessa fotpåsar på nätet, Foot Care Exfoiling Foot Mask. Eftersom jag på senare år haft svårt att sköta mina fötter, på grund av orörlighet och fetma, så kändes det som det optimala fyndet.

Jag började med att köpa en förpackning för att testa. Jag blev nöjd. Nästa gång köpte jag tre förpackningar för att få det fraktfritt. Jag har nu använt upp alla tre och jag känner mig nästan lyrisk. Fötterna har blivit bättre för varje gång och nu är mina fötter i ett fantastiskt fint skick. Det är nästan inte så jag tror det är sant.

För ett gammalt affärsbiträde som vandrat genom livet i träskor på stengolv, så är fotvård något mycket viktigt och livsnödvändigt. Nu ska jag fortsätta att underhålla mina fötter med insmorning och en och annan fotpåse vid behov. Detta är lycka......:-)