fredag 31 oktober 2014

En vanlig dag på jobbet

Har man inget jobb så får man skapa ett. Så idag har "en vanlig dag på jobbet" sett ut så här för mig. Efter frukosten så började jag med att ta en extra kaffekopp och spela lite datorspel. Det är ett bra sätt att få igång kroppen på i lugn och ro.

Efter det var det dags för den dagliga motionen. Det blev 4,5 km på motionscykeln. Efter det tog jag upp plåten ur frysen som jag styckfryst röd paprika på. Hackandet av det tillhörde gårdagens jobb. Jag packade in paprikan och stoppade ner de i frysen igen. Perfekt att ha i grytor och annat i vinter.

Nu var det dags att rita ett mönster. Jag har tänkt på att sy några förkläden för att se om det kan vara något att ta in i Cicki designs försäljning. Det gick fort att rita det så jag hann även klippa till två förkläden inklusive foder till dem. Jag tänkte nämligen göra dem tvåsidiga.

Jag har skurit ett antal gula paprikor som nu ligger på en plåt i frysen för att styckfrysas och packas in imorgon. Strax ska jag skära och strimla grönsaker till en borsjtj. Den ska serveras med Smetana (som vi hittat på Ica Maxi) och hembakat bröd.

Jag har haft mina vilostunder vid datorn då och då. Sedan jag började träna har vilostunderna blivit kortare eftersom kroppen återhämtar sig snabbare nu. Det känns bra. Det kanske inte ser ut så alla dagar, men de bra dagarna är fler nu för tiden, vilket gör mig väldigt glad och nöjd. Det är jag själv som sett till att jag kommit dit.

Så go vänner, så här kan en dag på jobbet se ut för mig.......:-)

torsdag 30 oktober 2014

Mathandlingskassar

 Nu har jag sytt några kassar i ett härligt retroinspirerat tyg. Korta handtag och bred botten gör att de är perfekta till att handla mat i. Du hittar mer uppgifter på www.cickidesign.se