fredag 30 april 2010

Duschtvål

Jag har nu använt denna duschtvål med olivolja och aloe vera i några veckor. Den är väldigt dryg. Man behöver bara en liten klick på tvättsvampen för att få ett fint lödder som räcker till hela kroppen.

Jag gillar också att den har en mycket neutral doft, det vill säga, den doftar ingenting. Oftast så doftar allt så mycket att ska man sedan ha på sig en parfym så blir det rejäla doftkrockar. Det blir det inte med den här duschtvålen.

Jag har en mycket torr hy så jag behöver saker som inte torkar ut och gärna återfuktar. Nu kan jag inte ge en alldeles rättvis bedömning på den saken, eftersom jag alltid smörjer mig efter duschen. Men jag upplever i alla fall att den inte torkar ut det minsta. Min hud har blivit bättre på de här veckorna, men om det är duschtvålen eller bodylotion som gett denna positiva effekt, kan jag inte svara på. Jag kommer att recensera bodylotion någon annan dag.

Priset ligger på en normal nivå, enligt min bedömning. Jag betalar gärna några kronor extra och får en prisvärd vara. Det tycker jag det här är. 59:- för 150 ml är ett helt OK pris för mig. Du hittar denna duschtvål hos Spastugan.

torsdag 29 april 2010

Årets första åska

Idag har det åskat här. Rejält också. Ett tag låg den nog mitt över huset och mullrade. Åska har alltid fascinerat mig så jag blev nästan glad när jag hörde den. Samtidigt fick jag förklaring på min häftiga huvudvärk. Den var så jobbig att jag hoppade över vattengympan.

Jag har varit enormt trött i några dagar så igår sov jag tre timmar på eftermiddagen. Idag blev det en och en halv timmes sömn. Jag som inte sovit middag på flera veckor och då bara korta stunder.

onsdag 28 april 2010

Huvudet under armen?

Ibland har jag nog huvudet under armen. I alla fall är inte hjärnan inkopplad alla gånger. Det är jag helt övertygad om. Som idag när jag hade bråttom om att göra ett inlägg om den nya bordslöparen som hör till de nysydda gardinerna.

Efter några timmar började jag fundera över varför ingen kommenterade. Så har jag fortsatt att fundera på det, till för några minuter sedan. Då hittade jag inlägget sparat som ett utkast. Jag hade glömt att publicera det. Jag säger bara en sak, använd huvudet!!!.....:-)

Jag kanske kan skylla på att jag haft fullt upp att göra hela dagen. Det har varit tvättstuga idag. Det innebär bland annat byte i sängarna. Dessutom har jag kokat en jättesmarrig soppa som jag ska bjuda mina tanter på imorgon. Jag har rensat ut en massa tyger som väninna U ska få imorgon. Jag har även rensat ur böcker som tanterna ska få slåss om. Jag har gjort en smuldeg och förberett en paj till imorgon. Tvätten är vikt och det som skulle strykas är struket.

Sambon har i några dagar sanerat våra Ivarhyllor i sovrummet. Nu ska Billyhyllorna saneras. Det ska vi hjälpas åt med för det ska rensas ur böcker. Rensning är inte sambons grej. Finge han, så skulle han spara på allt. Därför är det bra att vara lite trångbodda. Det kräver nämligen rensning. Det inser till och med han.

Det är så skönt när man har en sådan här dag när allt flyter på och man får en massa gjort. Utan att man är stressad eller trött, enbart nöjd.

Nu ska jag komma ihåg att publicera det här inlägget!

tisdag 27 april 2010

Löpare

Igår sydde jag klart löparen till köket. Det är det som blev kvar av gardintyget. Jag blev väldigt nöjd.

Mönstret är lagt så att oavsett vart man sitter så ska mönsterbilden vara rättvänd.söndag 25 april 2010

Vår lördag

Igår var bonusdottern Madelene här tillsammans med sin Ali och världens vackraste Melina. Det är så härligt när de kommer. Vi får verkligen följa Melinas framsteg. Igår busade hon med morfar(sambon). Hon höll på och skulle dra i TV-tidningen och han sa ifrån och skojade lite med henne om den. Sedan stod och sträckte sig mot den och kikade på för att se om morfar reagerade. Det är så kul att se hur utstuderande och smarta de är så tidigt. I juni får vi fira ettårsdagen.

Det är så härligt att Madde och jag numera har ett sånt fint förhållande. Det har inte alltid varit så. Vi kom väl in i varandras liv vid fel tidpunkt, helt enkelt. Därför känns det extra bra att vi kunnat lägga det bakom oss och ha det fint tillsammans. Det gör mig väldigt glad.

I veckan som kommer ska Madde och Melina åka ner till Danmark för att träffa familjen där nere. Hoppas de får en härlig tripp och att det går bra med Melina på den långa tågresan.

Spa-stugan

Spa-stugan har varje vecka ett erbjudande, då man säljer en vara för halva priset. Denna vecka är det är det duschgelé. Den finns i olika dofter såsom kardemumma, cederträ, sandelträ, kokos, vanilj, grönt te eller mango. Plus att den är finns med återfettande olivolja.

Passa på nu när den är så billig. Bara 37:50. Då kan man ju verkligen kosta på sig. Priset gäller till och med nästa söndag.