torsdag 21 augusti 2014

Skötväskan

 Nu är skötväskan klar. Jag blev väldigt nöjd. Den är fylld med praktiska fickor och fack. Även en sköt/liggdel att använda när man inte har tillgång till den vanliga skötplatsen. Fler uppgifter hittar du på www.cickidesign.se
måndag 18 augusti 2014

Minus 4 kilo

Den 4/6 startade vi med 5:2.dieten. Då stod vågen på 85,3 för mig och jag hade ett midjemått på 118 cm. Inga kul siffror. Vi gjorde ett sex veckors uppehåll i somras, först på grund av semester och sedan på grund av värmeböljan.
Idag är det fastedag. Jag börjar alltid den med vägning och mätning. Idag stod vågen 81,3 och måttbandet hamnade på 113 cm. Det här känns bra. 4 kg och 5 cm. Första delmålet är att komma under 80 kg. Det är inte långt dit nu. Allt känns jättebra.
Tyvärr kunde jag inte träna igår. Benen var helt stumma. Jag vet inte varför. Har inte gjort något speciellt. Jag tränar inte fastedagar. Imorgon är det tvättstuga. Det brukar räcka till som motion, men jag ska ändå försöka peta in ett cykelpass. Kanske lite kortare än vanligt, men bättre än ingenting.