lördag 10 november 2012

Rawhide

Man hittar mycket kul på You Tube. Kommer ni ihåg den här gamla serien? Jag tror det var Clintans genombrott.

fredag 9 november 2012

Läcker middag

Nu har vi avverkat en av veckans trevligheter. Vi har varit på grekisk restaurang med Madde och Ali och barnen.

Förra året fick Madde och Ali en riktig julgåva. En god vän till Madde hade anmält dem till en tidning som letade efter familjer som hade det jobbigt inför jul. Madde och Ali blev en av de uttagna. Så de fick julmat, julklappar, leksaker, kläder och andra gåvor. Vi fick också en släng av sleven, eftersom de firade jul hos oss. Det kändes som en gudagåva att få all denna överflöd.

Det var tidningen som tillsammans med stadens köpmän bidragit till dessa gåvor. Bland annat så fick de ett presentkort på en grekisk restaurang, som bjöd på en trerättersmiddag för fyra personer. Det var det vi utnyttjade ikväll.

Vi fick enormt god mat, det var också mycket trevlig personal så allt var toppen. Förhoppningsvis så ska vi kanske kunna unna oss lite mer sånt här, framöver. Annars är gratis extra gott......:-)

torsdag 8 november 2012

Dagens kunskap

Trots alla år vid symaskinen så är det bara att inse att man aldrig blir riktigt fullärd. Idag har jag lärt mig att sy ärmsprund på ett alldeles nytt sätt. Efter att funderat i ett antal timmar så var jag tvungen att ta fram en av sambons skjortor. När jag såg hur det ärmsprundet var gjort så föll bitarna på plats. Det blir i alla fall väldigt snyggt och nya kunskaper är alltid trevligt att få.


onsdag 7 november 2012

Trevligheter

Det här fantastiska tyget ska jag nu sy en skjorta till mig själv av. Det känns lite som lite japanskt inspirerat.

När vi var på Willys så var det en trevlig man som hjälpte mig hitta Helosan. Det var en kund alltså. Sånt är man inte direkt van vid.

I hissen träffade vi en trevlig granne som vi pratade lite väder med. Typiskt svenskt.

Andra trevligheter som sker den här veckan är att vi ska gå på grekisk restaurang med Madde och Ali på fredag. De bjuder......:-)

På söndag åker vi till pappa för att fira Fars dag.

Livet är fullt av små trevligheter. Det gäller bara att se och uppskatta dem.

söndag 4 november 2012

Passa på!

Passa på att köpa julklappar nu!

För att lysa upp det trista novembermörkret så tänkte jag bjuda på lite rabatter. Jag kör 20% rabatt på hela sortimentet från och med idag till och med söndagen 18/11. Det gäller även redan nedsatta varor. 

 www.cickidesign.se

Sjusovare plus lite till

Ena dagen skriver jag hur bra jag mår. Sedan kommer det bakslag, som man inte räknar med. Det är så med den här skitsjukdomen. Fortfarande gäller dock att jag mår mentalt bra och det känns så bra.

Men inatt var det ett litet mindre helvete. Jag kunde inte sova. Kroppen värkte och jag kunde inte koppla av. Vid tvåtiden tog jag en halv insomningstablett, som inte funkade. Vid fyratiden tog jag den andra halvan och fick äntligen somna.

Som den värsta tonåring sov jag tills klockan var nästan två idag. Så nu säger jag "Godmorgon världen", ett antal timmar försenat. Det blir en konstig dag det här.

Det får nog bli en promenad i finvädret och så ska jag fota lite tyger till en beställning. Får skynda mig innan det blir mörkt.....:-)