lördag 14 februari 2009

Alla Hjärtans Dag

Jag vill önska alla en underbara
Alla Hjärtans Dag.
Glöm inte att krama varandra.

torsdag 12 februari 2009

Vilken lycka

Ett stycke son ringde för en stund sedan. Jag riktigt hörde leendet genom telefonen. Han körde upp idag igen och klarade sig denna gång. Så nu är lyckan total.

onsdag 11 februari 2009

Dagens goda gärning

Jag lät grannfrun torka klart sin tvätt medan mina maskiner kördes. Känner mig som en vardagshjälte nu.......*fniss*.....

Uppdatering

Nu har jag uppdaterat hemsidan med ett stickfodral samt att jag rear ut överkast väldigt billigt.

Natt mot onsdag

När jag äntligen börjar känna mig lite piggare så strular min dator. Norton ville absolut inte vara med efter att sambon installerat några extraminnen. Så han fick verkligen ett kvällsjobb med att få den att fungera igen. Jag tog chansen och sydde lite istället. Men nu är allt OK igen. Ska kolla runt lite innan jag nannar. Hoppas jag känner mig skaplig imorgon också för då har jag tvättstuga. Typiskt att sambon är borta hela dagen, först hos tandläkaren och direkt därefter iväg på ett jobb som nog kan ta hela eftermiddagen och kvällen i anspråk.

måndag 9 februari 2009

Måndagkväll

Det är en konstig flunsa som drabbat mig. Jag har inte varit speciellt snorig sedan lördagkväll. Funderar om det kan bero på min andningsmask. Jag har ju en sådan för mina sömnapnéer (andningsuppehåll). Till den är det kopplat en sk "befuktare", alltså förutom luft så får jag in fukt i näsa och luftrör. Vet inte om det kan påverka positivt, men det verkar inte omöjligt.

Jag har ingen feber, men så fort jag gör något så forsar svetten om mig. Jag har sovit i snart två dygn med bara korta vakenperioder. Så fort jag är uppe är benen som gelé. Jag har ingen riktigt huvudvärk men känner mig väldigt tung i huvudet. Jag undrar vad det är för sjuka jag fått. Kan inte tänka mig annat än att det är en knepig influensa. Det enda jag kan göra är att vila, ta Alvedon, dricka mycket och hoppas att det går över snabbt.

söndag 8 februari 2009

Dagsrapport

Har sovit i drygt tolv timmar. Tänkte jag skulle kunna vara uppe resten av dagen men efter att läst några bloggar så forsar svetten om mig. Så jag kryper ner i sängen igen. Det är tur man inte smittar via näten så det blir något virus eller annat elände av det. Hoppas er söndag är något bättre än min.

Förkylt

En förkylning har attackerat mig under kvällen. Kanske det blev för mycket pussande på en förkyld Ebba igår? Jag vill inte vara förkyld. Får försöka intala mig det få se om det hjälper.