lördag 10 december 2011

Julklappstips 3

 Varför inte ge bort en väska och ett mobilfodral i samma tygkombination?

Du hittar dessa och mycket annat på www.cickidesign.se

fredag 9 december 2011

Nysydda miljökassar

 Ny har jag sytt upp några nya miljökassar. Det finns tre stycken av den grågröna varianten och två stycken av den röda med flaskorna.

Varför ska man använda en miljökasse?

Det viktigaste argumentet är att den är miljövänlig. Du använder den om och om igen. När den blir solkig slänger du den i tvättmaskin och tvättar den på 40 grader.
Den är även ergonomisk med sina korta och breda handtag. Det är lättare att bära tungt i dessa kassar än i en plast-eller papperskasse.

Det blir billigare eftersom den betalar sig ganska så snabbt.

Dessutom är det betydligt roligare att bära hem maten och annat i en snygg tygkasse än i tråkiga plast-eller papperskassar från Willys, Ica eller Coop.

Fler miljökassar och annat hittar du på hemsidan.

torsdag 8 december 2011

Det kom ett mail

"Hej!
 
Det kom idag och jag tycker att det överträffade förväntningarna jag hade från bilden. Det kommer att bli en mycket uppskattad julklapp."
 
Det handlar om ett sålt stickfodral. Jag blir alltid så glad när jag vet att mina kunder är nöjda. Dessutom är det den bästa reklamen jag kan få.

Julklappstips 2

 Kuddfodral i olika storlekar och modeller.

Du hittar fler på www.cickidesign.se
Via telefon

I telefon ikväll var det en liten tjej som sa: "Äckar dej". Gissa om det värmde mormorshjärtat. Jag antar att ni förstår att det betyder: "Älskar dig".......:-)

onsdag 7 december 2011

Julklappstips 1

 Det här och mycket annat hittar du på www.cickidesign.se


tisdag 6 december 2011

Julklappstips

För den som vill köpa en speciell julklapp har jag nu en auktion ute på Tradera. Det är en tygtavla med tyget Fatima, designat av Josef Frank för Svensk Tenn.

Här hittar du till auktionen.