lördag 18 januari 2014

Stora kuddfodral

Nya kuddfodral i ett oerhört fint tyg. Det heter Orbital och kommer från Prestigious Textiles, England. De är stora, 70x70 cm. Du hittar fler uppgifter på www.cickidesign.se.

tisdag 14 januari 2014

Nya kuddfodral

Nu har jag sytt två nya kuddfodral. Det är 100%  bomull. Tyget är återbrukat i ett retroinspirerat, läckert mönster. De knäpps med fyra knappar i bak.

Du hittar fler uppgifter och fler varor på www.cickidesign.se


måndag 13 januari 2014

Ny blus

Det här tyget köpte jag i somras uppe i Sundsvall. Min plan var att hinna med att sy blusen under hösten, senast till jul. Men med influensa och sönderhostat revben fick jag lägga det på is.

Nu är den i alla fall färdig och jag är enormt nöjd.

söndag 12 januari 2014

Hur vill du ha det?


Jag har kommit över ett enormt läckert tyg. Det är ett Ikea tyg och är märk "Beckmans collage of design 2010". Jag gissar att det är en elevgrupp på Beckmans som designat tyget.

Det är ett tyg som måste få komma till sin rätt ordentligt. Därför har jag tänkt göra en eller två tavlor av det. I nödfall kan jag göra två stora kuddfodral med enfärgad baksida. Men tavlor känns mest rätt. Den stora skulle i så fall mäta ca 145x75 cm. De små skulle bli ca 70x75 cm. Kuddfodralen skulle bli 70x70 cm.

Jag lägger ut det här nu för att om det är någon som nappar direkt kan man i så fall bestämma hur man vill ha det. En stor tavla, två mindre tavlor eller två stora kuddfodral. Är det fler som nappar på erbjudandet så är det "först till kvarn" som gäller.