fredag 16 april 2010

Kort inhopp

Vi har varit på bio och sett Invictus ikväll. Mitt tips är att det är en film ni måste se. En fantastisk story. Clint Estwood är lysande som regissör. Morgan Freeman är fantastisk som Nelson Mandela. Det är en film som verkligen berör. Se den!

Nu fortsätter bloggpausen. Jag mår lite bättre så det går åt rätt håll. En biokväll var bland annat det vi behövde.

måndag 12 april 2010

Bloggpaus

Jag tar en liten bloggpaus. Har inget kul att skriva om och vill inte skriva en massa negativa tankar och känslor. Har förmodligen hamnat i en vårdepp. Livet känns meningslöst och trist. Det är som att gå i sirap. Hopplösheten över att inte kunna påverka sin livssituation känns oerhört betungande.

Så jag tar ledigt från bloggen några dagar tills allt känns bättre igen.

söndag 11 april 2010

Efterlysning

Är det någon som sett min borttappade arbetslust. Den är Gone with the wind, så att säga. Det har varit så i flera dagar, men idag är det värre än någonsin. Sylusten försvann samtidigt. Jag har försökt att ta mig för saker och ting men fastnar bara mitt i en rörelse, så att säga. Till slut satte jag mig att spela fåniga spel på datorn. Vilket jag inte borde gjort. Jag får jätteont om jag sitter vid datorn för länge.

Jag fick också dåligt samvete för att jag inte gjorde något så jag drog i gång en deg med frukostbullar. Det var det värsta jag kunnat göra. Jag visste inte hur jag orka göra klart.

Jag får inte känna så här. Jag har beställningar ogjorda, hemsidan är i ett bedrövligt skick. Så jag måste sy för att göra klart beställningar och uppdatera hemsidan. Jag måste sy så vi någon gång kan få ihop tillräckligt för att reparera bilen. I juni är det ett år sedan vi använde den senast. Jag vill inte vara med om en sommar till utan bil. Man blir så låst och tar sig nästan ingenstans utan blir sittandes i lägenheten.

Det är tungt just nu.

Charmtrollet


Jag måste bara visa en bild på världens vackraste Melina. Jag har tjuvlånat den från Madde.