torsdag 11 september 2014

Ovän med vågen

Just nu är jag väldigt less på 5:2. Det går bra med fastan, men viktmässigt har jag hamnat i stiltje. Sedan 18 augusti har jag pendlat mellan 83 och 81 kg. 

Tack och lov har det hänt lite på måttbandssidan så lite ser man ändå att det händer. Under samma period har jag minskat 2 cm i midjan och 2 cm på halsen. Varför mäter jag halsen, kanske ni undrar? Helt enkelt för att den har varit ett av mina stora stötestenar utseendemässigt. Jag har en kort och tjock hals som gjort att jag även som ung varit på många strumaundersökningar, eftersom läkarna reagerat på hur min hals ser ut. Den har inte blivit längre och smalare med åren, kan jag meddela. När jag både gått upp i vikt och fått sköldkörtelproblem så är halsen tjockare än någonsin. Så till min glädje kan jag till och med se att den blivit lite, lite smalare. 

Jag behöver morötter för att fortsätta. Halsmåttet är en sådan morot. Men jag är väldigt ovän med vågen. Jag vet att man kan fastna så här och sedan göra ett rejält hopp. Nu hoppas jag på det för jag vill verkligen under 80-strecket för att orka fortsätta med detta.

måndag 8 september 2014

Nya lunchväskor

Nya lunchväskor i vaxduk. Samtliga är inredda med fickor för isklampar och band för stående flaskor. Du hittar mer uppgifter på www.cickidesign.se