torsdag 21 februari 2013

FÖRLÅT

Nu är jag så innerligt trött på alla spamkommentarer så jag har lagt in ordverifiering för att se om det blir bättre. Jag gillar inte att behöva bli så drastisk, men vad gör man?

The Harlem shake

Så här roliga är poliserna i vår lilla stad......:-)

De lovar att det är på lunchrasten. Som fd hustru till en polis så vet jag att de har inga lunchraster. I alla fall inte inbokade tider, som på andra jobb. Men de kan behöva shaka loss och ha lite kul ibland. Det är ett tufft och krävande jobb, både fysiskt och mentalt.

onsdag 20 februari 2013

Cickis designs nattsärkar

Måste nog byta "firmanamn". Ikväll ramlade det in två nattskjortsbeställningar till. Det är kul det här.....:-)

Jag behöver hålla på med roliga saker nu, så det här är alldeles perfekt.

tisdag 19 februari 2013

Fyndigt


För att lätta upp det tunga humöret igår tog vi en sväng till Ikea. Det var inplanerat sedan tidigare, vi bara gjorde besöket en dag tidigare. Det var rätt gjort för det påverkade humöret mycket positivt.

Detta är en del av fyndhögen. Tänk vad mycket fina kuddfodral och kassar jag kan sy av detta.

Humöret pendlar mycket upp och ner och tankarna vandrar runt i ett enda kaos. Förhoppningsvis lättar det så småningom.

söndag 17 februari 2013

Nattsärkar

I veckans som gått fick jag förfrågan om jag ville sy två herrnattskjortor. Herrn som skulle ha dem hade svårt att hitta något han vill ha, så nu ville hans kvinna överraska honom med nya fina nattskjortor. Jag skulle få ett gammalt utslitet att ha som mönster, för storlekens skull. Självklart tackade jag ja. Det lät som ett roligt uppdrag.

Igår var vi hos pappa. Döm om min förvåning när han plötsligt frågar mig om jag kan sy några nya nattskjortor åt honom. Han hittade inte vad han ville ha i någon butik. De han hade nu hade mamma E sytt tidigare. Men de började bli utslitna. Så jag fick ett gammalt trasigt med mig hem att använda som mönster.

Två liknande historier. Jag kanske ska skaffa mig en ny affärsidé. Sy upp nattsärkar till äldre gentlemän!