lördag 11 maj 2013

Kort om resan

Som sagt var är vi hemma igen. Det var meningen vi skulle åkt hem i onsdags men tiden räckte inte till så vi fick köpa nya biljetter och förlänga vistelsen ytterligare två dagar.

Det har varit roliga, härliga, underbara och värkiga dagar. Jag har inte haft så ont på flera år som jag har nu. Jag tycker inte jag gjort så mycket egentligen. Det är nog det där intensiva hela tiden utan vilopauser. Dottern har sagt åt mig att jag ska vila, men då har jag känt mig onyttig när de andra håller på. Och då har jag också fortsatt ett tag till.

Det har hänt så mycket den här veckan att jag får nog berätta det i etapper. Sambon och svärsonen har tapetserat tre rum. Det har målats, städats, packats från lägenheten, diskats och plockats in i skåpen i huset och så vidare, och så vidare.

Det är ett fint litet radhus i ett lugnt, lite äldre område intill Alnösundet. Idag går själva flyttlasset och jag hade så gärna velat vara med då också. Men vi kommer att åka upp redan i juli igen, och då är ju allt på plats.

Nu har jag varit uppe en stund och är helt slut redan, så nu är det vila som gäller. Det kommer att få vara så ett antal dagar så att kroppen hinner återhämta sig. Det är sådana här gånger man förstår till fullo varför man inte längre är arbetsför.

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Sundsvall. Återkommer med bilder och berättelse.