lördag 19 november 2011

Jobbar på

Tillverkning av julsaker pågår för fullt.

onsdag 16 november 2011

Ny mobilfodralsmodell

Nu har jag gjort en ny mobilfodralsmodell. Jag fick en idé inatt och har nu försökt omsätta den. Det blev faktiskt som jag tänkt mig.

Fodralet är gjort för att passa till Iphone och androidmobiler. Jag har en tunn fleece som stötskydd mellan inner-och yttertyg.
På framsidan av fodralet har jag sytt en ficka där man kan ha hörlurarna eller en USB-sladd. Fodralet stängs med kardborrband.

 Jag har även gjort ett litet sprund (eller vad man ska kalla det för) i fram för att underlätta när man ska ta fram mobilen.

Jag kommer inte att lägga ut den här för försäljning ännu. Jag måste sy julsaker först. Hinner jag så syr jag några innan jul. Det kan kanske passa som en sista-minuten-julklapp.

Mobilfodral á la Spader

Nu har jag även sytt ett mobilfodra som hör till Spaderväskan.

Som den knäppa sömmerska jag är så vaknade jag inatt och kom på en utveckling av detta fodral. Det ska jag sy ett idag få se om idén funkar.

Annars är det jultyger som ligger och hoppar och vill bli brödkorgar, kassar och värmeljushållare.

tisdag 15 november 2011

Spaderväska

 Nu har jag sytt klart en beställningsväska. Uppdraget var en väska att ha varje dag, reglerbar axelrem, gärna lite fyrkantig, ingen kasse men ändå med gott om plats.

Dessutom skulle jag vända de svarta hjärtana så  de såg ut som spadrar. Inget annat duger till Spader Madame.

Utan problem får man ned en pärm, ett kollegieblock, matlåda eller vad man nu behöver ha med sig.
 Axelremmen har fem justeringar. Magnetlås under locket. Två stora fack med en mittenficka. Dessutom är det fyra fickor i olika storlekar.

Nu ska jag sy ett mobilfodral till käraste Spader också.