lördag 22 december 2012

Mina idoler still going strong

Året var 1962 när mina stora idoler började spela tillsammans. Då var jag tretton år. Jag upptäckte dem inte alldeles på en gång, utan det gick ett eller två år tills jag gjorde dem till mina. Nu är jag sextiotre år och har precis tittat på deras jubileumskonsert. De har hållit på i femtio år! Det är helt makalöst. Dessutom tycker jag de är lika bra idag som de var då. Eller ännu bättre till och med. Min dröm är fortfarande att någon gång få se dem på riktigt. Håller de på ett antal år till så kanske den önskan hinner gå i uppfyllelse. Gamla gubbar håller tydligen hur länge som helst.

Den här skivan fick jag av min dåvarande pojkvän när jag fyllde sexton år. Den är också fortfarande bra och har en viss plats i mitt hjärta. Dessutom har jag även viss kontakt med den pojkvännen fortfarande. Det är också rätt otroligt.


onsdag 19 december 2012

Det magiska kylskåpet

Nu är all julmat inhandlat och instuvat. Jag blir lika imponerad över hur mycket vårt lilla kylskåp kan rymma. Eller så är det att hon som stuvar är bra på det jobbet.

Ett stickfodral blev även ivägskickat i sista minuten. Tur att kunden valde ett färdigsytt. Nu får vi bara hoppas att posten sköter sig så kundens flickvän inte blir utan julklapp.

Nu ska vi bara julpynta och göra lite julgodis så allt är klart på lördag när dottern och svärsonen anländer.

 (Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag väl på något tok som ska göras i sista minuten.)