fredag 19 april 2013

Afrikatyg

Det här underbara tyget hade Ali med sig  när han kom från Ghana för snart två år sedan. Nu ska det få bli en sommarjacka. Jag ska ha enfärgat blått till fodret. Är inte helt klar med modellen än, men det blir nog något åt parkashållet.

torsdag 18 april 2013

Ny tshirt

Till pappas nattskjorta köpte jag en stor stuvbit tyg. Det gjorde att det blev rätt mycket tyg över. Så nu har jag sytt en tshirt åt mig själv av det. Jag är supernöjd med modellen och tänker sy fler liknande tshirtar. Men först ska jag sy en sommarjacka i ett härligt tyg som Ali köpt till mig när han var i Ghana.

tisdag 16 april 2013

Hälsouppdatering

Nu är jag så himla glad att det nästan sväller i bröstet på mig. Dessutom är jag lite stolt. All koll på hjärta och lungor är klara. Jag har KOL i ett tidigt stadie. Det går inte att komma ifrån. Det känns inte längre så jobbigt heller.

Men det har ju även funnits en oro angående hjärtat också. Nu är det färdigkollat. Jag har ett jättebra hjärta och en kondition som både jag och doktorn är väldigt nöjda med. Det är här min stolthet kommer in.

Jag har ingen form av arytmi, vilket känns jättebra. Min hjärtklappning och extraslagen har minskat mycket med medicinering. Mitt hjärta och min kondition är på samma nivå som en fullt frisk, otränad person i min ålder. Det är min fibro och min KOL som drar ner resultatet. Jag har fått en kompletterande medicin till andningen eftersom den inte blivit så mycket bättre.

I morgon ska jag till VC och få akupunktur mot min trokanterit. Den behandlingen kommer att ta några veckor, sedan ska jag få börja träna på deras maskiner. Det kommer att bli jättebra.