fredag 22 maj 2015

Ibland går det undan

Sydde en liten kasse igår av spillbitar som jag hade kvar. Helt plötsligt visar det sig att den blev väldigt populär. Det fick bli "först till kvarn" som fick gälla. Plus att jag tror att jag har några småbitar till så ytterligare en köpare kan bli nöjd. Det är roligt när sakerna blir så populära.

Hur såg då den lilla rackaren ut. Den här var det.torsdag 21 maj 2015

Den färdiga modellutvecklingen


Minns ni den där modellutvecklingen som jag skrev om häromdagen. Här kommer resultatet. Det är en väska/kasse som man kan använda på lite olika sätt.

Om man drar i remmarna på ett sätt så ser den ut som på bilden inunder.


Drar man remmarna på ett annat sätt så ser den ut som på bilden här inunder. Dessutom kan man variera längden på remmarna. Bär man den med dubbel rem så kan man ha den på axeln eller bära i handen. Drar man däremot ut hela remmen så funkar den att ha tvärs över kroppen. Fiffigt va?!Och som vanligt är det gott om fickor och den där nyckelremmen som jag älskar att stoppa in i mina väskor...:-) Vill ni veta mer så finns det fler uppgifter på hemsidan.söndag 17 maj 2015

Modellutveckling

När jag ska göra en ny modell väska så är det en hel del pyssel. Oftast har jag haft en idé i huvudet ett tag, där den har skvalpat runt och jag har bollat fram och tillbaka om hur jag ska göra för att få väskan att se ut som jag tänkt mig. Det är ytterst sällan jag lyckas första gången. Det blir lite sprättande här och där och omsytt innan jag är nöjd.

Igår hjälpte Mats mig att fixa det sista på en ny väskmodell. Det var bara att inse fakta att det blev helt fel. Fast egentligen inte. Modellen funkar, jag måste bara justera storleken för att den ska se ut som jag tänkt mig. Så idag har jag klippt en ny, större storlek. Jag tror den blir bra nu.

Vi får se imorgon när slutresultatet är färdigt.