tisdag 7 juli 2015

Min nya topp och min nya kropp

Nu har jag sytt en ny topp. Hade jag vetat vad jag nu vet så hade även ärmarna blivit enfärgat lindblomsgröna. Jag fegade ur när det gällde storleken. Jag har inte riktigt vant mig än med min nya storlek, som förhoppningsvis kommer att fortsätta ändras till ännu mindre storlekar.

När jag skulle klippa till valde jag min gamla vanliga storlek och då räckte inte tyget riktigt till. Jag hade ju använt en del till huvtröjan. Så jag klippte ärmar av det prickiga tyget. Vilket i och för sig blev snyggt. Men när jag började sy och prova så fick jag klippa om hela toppen. Den var tre nummer för stor. Vilket gör mig jätteglad.

På bilden har jag även på min den kortade jeanskjolen som sitter så snyggt. Äntligen börjar jag trivas med min kropp igen och tycka att det här med kläder är roligt. Jag hoppas att jag är ännu smalare nästa sommar vid den här tiden. För jag fortsätter med min 5:2 diet och min träning. Kommer förmodligen att hålla på med det livet ut. Eller i alla fall så länge min kropp tillåter mig till det.