torsdag 13 juni 2013

Ett och annat från gårdagen

 Igår var det första dagen jag tränade med maskiner på VC. Det kändes bra. Nu ska jag dit nästa tisdag igen. Några övningar var på bänk, så de tänkte jag även träna hemma. Det är främst rygg och ben som ska stärkas.

Senare på dagen skulle vi åka och handla på Willys. Där ligger även en typ av sportbutik, som jag sett hade vrålrea. Jag har länge tänkt köpa nya gympaskor, eftersom mina gamla börjat bli slitna och ser lite solkiga ut. Så glada i hågen knallade vi in.

Det fanns verkligen mycket att välja på och med kanonpriser. 50-70% rabatt på allt i butiken. Så för min del blev det tre par skor och ett bälte. Sambon köpte två par skor, ett bälte, träningsvikter för armar och ben och en fempack strumpor. Allt detta för det facila priset av femtonhundra. Det skulle kostat mer än dubbelt så mycket. Det är så skönt att numera kunna passa på att skos sig (fniss) vid sådana här tillfällen.

tisdag 11 juni 2013

Retro

Yes, världens bästa tidning har kommit. Nu har jag inte tid med något annat än att läsa, bläddra och njuta.

måndag 10 juni 2013

Jäkla skitkropp

Ibland blir jag extremt trött på min kropp. Det är som att den missunnar mig att ha kul. Jag får alltid plikta efteråt.

Nu var det ju det här underbara bröllopet. Vi åkte pendeltåg dit. Bekvämt och bra och jag var glad att sambon avstod ifrån att köra. Nu kunde han unna sig ett glas vin eller två.

Det var en rejäl backe från pendeln upp till kyrkan. Inte bra för mina ben. Så hade vi den romantiska och fina vigseln att njuta av och benen glömdes bort för en stund.

Efter vigseln skulle vi gå till en restaurang nere i Sundbybergs centrum. Det går alltid lättare att gå nerför så  det kändes inte så speciellt, mer än att det var lite långt.

Vi fick god mat och vi hade så trevligt hela kvällen. Det var fina tal, speciellt brudens tal till brudgummen. Spader är en av de roligaste människor jag känner. Helt underbar. Hennes söner underhöll oss med fin musik. Vilka duktiga pojkar. En god vän till Spader sjöng så vackert att det nästan gjorde ont i bröstet. Vi hade enormt trevligt sällskap vid vårt bord så det bubblades och skrattades hejvilt.

Sedan var det en promenad till pendeln igen. Vi var ute lite i senaste minuten så det gällde att gå fort. Då satte även kolen in så jag fick pip i bröstet.

Igår eftermiddag kom sviterna efter detta. Jag tog mig knappt över golvet. Eller det gjorde jag ju, men jag gick som en anka och det värkte som attans. Idag skulle jag börja träna på maskiner hos sjukgymnasten. Det var bara att ringa återbud. Så ser det ut när man har fibro. Man får plikta för nästan allt man gör.

Naturligtvis pliktar jag gärna när jag fått varit på ett sånt härligt bröllop och fest. Man får välja sina strider, kan man säga.

På onsdag ska jag börja träningen. Hoppas jag

söndag 9 juni 2013

Bästa bröllopet

Igår var sambon och jag på underbara Spaders bröllop där hon äntligen fick knyta äktenskapens band med sitt Ess. Jag önskar dem all lycka resten av livet.

Spaders söner sjöng och spelade så otroligt bra, för brudparet. Spader höll ett fantastiskt roligt tal till sitt Ess. I den familjen finns det många talanger.

Det var också så trevligt att få klä upp sig, måla naglarna, fixa håret, måla sig och verkligen få känna sig fin. Sambon var också så fin i skjorta, slips och kavaj. Däremot hade han varken målat naglar eller ögon.

Vi var en salig blandning gäster. Spader och Esset har bridge som sitt stora intresse. Så många gäster kom ifrån den världen. Naturligtvis kom det en hel del gäster ifrån den här världen också. Bloggvärlden alltså. Så nu har jag äntligen fått träffa fina Cina. Vi har länge pratat om att ses, men det har inte blivit av tidigare. Att få ses irl är som en naturlig fortsättning på en vänskap som redan är etablerad, via blogg och mail.

Där var även fler bloggare som man läser och som man känner till namnet. Nu fick man träffa även dem i det verkliga livet. En ny bekantskap blev den supertrevliga P vars blogg jag kommer att läsa i fortsättningen.

Sambon tyckte också det var bra att få ansikten bakom de jag pratar om här hemma. Det var ju bara Spader och Esset som han kände sedan tidigare.

Blogglandia är ett bra ställe att vistas i. Man får både underbara vänner och får festa om lite då och då.