lördag 1 mars 2014

Dagens loppisrunda

 Det var länge sedan jag fyndade så kul saker på en loppis. De här keramiksakerna känns som väldigt lyckade fynd. Skålarna/ljuslyktorna är danska, adventsstaken är en Gabriel och den gamla prislappen sitter kvar. Det står Epa 7,75 på den. De tre gröna assietterna tror jag är Gefle Porslinsfabrik. Den gröna vasen vet jag faktiskt inte vad det är. Det svartvita fatet är förmodligen något modernt, men jag föll för det ändå. Det är märkt Granit under.
 Ett halsband fick också följa med hem.
 Precis som Årstafrun. En gammal goding som funnits i bokhyllan men försvunnet. Nu ska den få flytta in bredvid de andra Lasse Widding-böckerna.
Det blev också ännu ett Beckmans/Ikea-tyg. Läckert!

torsdag 27 februari 2014

Min nya väska

Nu är min nya väska färdig och jag är hur nöjd som helst. Kolla in de läckra duffelknapparna.
 Det går i hur mycket som helst i den. Nu testade jag med en pärm men jag tror det t o m går i två pärmar.
 Ni vet ju hur det är med mig och fickor. De ska vara många. Jag ska även sy en liten necessär eftersom jag behöver ha extra medicin med mig. Praktiskt att plocka ner i en liten börs där man har allt lättåtkomligt.onsdag 26 februari 2014

Underbara böcker

Idag överraskade sambon mig med att ha beställt boken "Tidlösa mönster". Han visste att jag önskade mig den. Dessutom hittade jag "Pressat glas" på bokrean. Det fick även följa med en hel del skönlitterärt från bokrean. Främst i från favoritgenren "deckare".