söndag 20 september 2009

Slappardag

Idag har det varit en riktig slappardag. Inatt vaknade jag av att en geting surrade runt huvudet på mig. Jag är inte rädd för getingar men att ha de runt huvudet när jag sover känns inte riktigt bra. Så det började med en getingjakt där jag till slut kunde stolt nedlägga mitt byte. Men sedan kunde jag inte somna om. Jag gjorde det efter att ha vridit och vänt mig 78 varv. Så jag har som sagt var inte varit speciellt aktiv idag. Men sådana här dagar behövs väl också. Skall strax värma lite kalops som jag hittade i frysen. Sånt är bra att kunna ta fram de här trötterdagarna.

16 kommentarer:

Moster Ma sa...

Det är SÖNDAG som är vilodagen!

Cicki sa...

Det var väl det jag misstänkte....:-)

engelsson sa...

Vad skönt med en slappardag..det ska jag se till o få i morgon..hela helgen har svischat förbi mig o jag hann inte greppa fatt i nån vila..men i morgon så*L*

Cicki sa...

Engelsson: Skönt att du får en slappardag då i alla fall.....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Slappardagar är sköna, det har det varit här idag, för fredagens aktiviteter har satt sina spår i mina knän och höfter idag, men i morgon är det bättre*s* Skynda långsamt

Cicki sa...

Biggan: Precis. Man får ta en dag i taget.

MiasAteljé sa...

Man måste unna sig att ta det lugnt ibland.

Cicki sa...

Mia: Så rätt så. Jag börjar lära mig det....:-)

engelsson sa...

Heiii..ja tonåringar har man haft i omgångar här oxå..mina första fick jag rätt tidigt för mina styvsöner var bara 7 o 5 år gamla när jag blev extramorsa åt dem..o jag var 19..*S*

Cicki sa...

Engelsson: Det låter himla tufft att bli extra/bonusmamma vid nitton års ålder...:-)

Ika sa...

Skönt med en slappardag! och getingar är, enligt mig, fullständigt livsfarliga och blodtörstiga monster som vill döda oss. Så jag är glad att din jakt gick bra ;-)

Klimakteriehäxan sa...

Mygg, flugor, getingar, grannar, motorer - vad det än är som får en att vakna till är ett elände när man sen inte somnar om! Sov gott i natt i stället!

engelsson sa...

Det var säkert tufft som tusan..men jag hann inte tänka efter...snart hade jag dessutom två egna födda med ett års mellanrum så det var full rulle..sen fick jag mina två yngsta fem o sju år senare..så sex ungar hade jag runt mig..

Cicki sa...

K-häxan: Jo jag fick sova ordentligen natten som var. Det behövdes.

Engelsson: Jag tyckte det räckte att ha dem två och två i olika omgångar. Tufft med sex stycken på en gång.

Hannele på Hisingen sa...

geting?

Cicki sa...

Hannele: Ja, det var faktiskt en geting. En sådan där höstslö rackare. En sådan blev jag biten under foten av när jag klev på den. De orkar ju knappt flytta på sig.