onsdag 23 september 2009

Nu blir det reklam

Jag måste få berätta om ett nytt inköpsställe som jag hittat. Eller rättare sagt så har jag fått tips av Lena. Jag har efter flera års trulande med att sy dragkedjor i väskor och necessärer upptäckt vitsen med att ha dragkedja på metervara. Det hade jag aldrig fattat förr att man kunde använda. Ibland är jag extra trögtänkt.När jag väl kom underfund om det så blev jag mer eller mindre salig. Så nu har jag suttit och klippt sönder vanliga dragkedjor för att kunna sy i dem snyggt. Sånt håller ju inte i längden så jag mailade Lena och frågade vart hon köpte sin metervara. Då fick jag tips om Quiltbiten. Nu har jag beställt där och hon var både billig och snabb. Förrutom dragkedjor så köpte jag även ett utbytningsblad till min skärkniv.

Eftersom det är fler än jag som syr och som läser här så vill jag nu tipsa om hennes sida. Hon har en hel del smått och gott och jag kommer att fortsätta att handla av henne. Hon håller till i Uppsala i närheten av där jag bodde som barn. Så vad vet man, jag kanske ramlar in där någon gång när jag är och hälsar på pappa.

6 kommentarer:

Christina sa...

Jag fattar nada om det där med dragkedjor ( är det detsamma som blixtlås, eller...? ) men blir glad för din skull.
Det är så roligt när man hittar något nytt, smart, som man är intresserad av!

Cicki sa...

Christina: Ja, dragkedjor och blixtlås är samma sak. Den här nätbutiken var en liten guldgruva att ösa ur. Tillsammans med en annan hobbysite som jag hittat så blir mina inköp rätt kompletta.

Spader Madame sa...

Precis vad jag behöver! NOT! Men Uppsala är himla trevligt i alla fall och det är alltid kul att läsa om inköpsställen som tar hand om sina kunder!

nillas liv på pinnen sa...

Blir lite sugen att ta fram symaskinen när jag kommer in här på din blogg. Men jag hinner aldrig nuförtiden! Sticka skulle jag också vilja hinna, det gjorde jag mycket när jag var yngre.
Jag måste sluta jobba tror jag...

Annela sa...

Gud så bra! Tusen tack för tipset!!

Cicki sa...

Spader: Om du kommer i beställningstagen igen så är det ju bra för dig att jag har en bra leverantör.....:-)

Nilla: Man har stunder i livet när man inte hinner med sådana här saker. Tyvärr. Jag brukar ibland undra över hur jag hann jobba förr. Jag är på sätt och vis glad att jag är hemma och hinner ha lite kul. Fast helst av allt skulle jag ju vilja vara frisk och hinna både jobba och ha kul. Man är aldrig riktigt nöjd.....:-)

Annela: Vad bra att länken kommer till användning. Vi får tipsa varandra om bra länkar och nätbutiker.