tisdag 22 september 2009

Kändisskvaller

Hörde just på Rix FM att John Cleese ska ut på turne. Han är utan pengar och behöver få ihop sådana för att finansiera sin skilsmässa. Som den komiker han är så kallar han sin turne just för, "Hur man finansierar sin tredje skilsmässa".

Vilken tur att varken jag eller fd maken hade några underhållsskyldigheter till varandra. Undrar vad man skulle kallat det för i så fall. "Hur man syr ihop en skilsmässa", kanske vore något.

6 kommentarer:

Biggan999 Svart och vitt sa...

Hur man syr ihop en skilsmässa. Den var lite tvetydlig men bra.Jo jag såg det på webben när jag var ute och och snoka på nyhetskanalerna.

Cicki sa...

Jag försökte skoja till det lite.....:-)

Spader Madame sa...

Hade ingen koll, men undrar om du inte ska få sy ihop mitt bröllop i stället... sådär runt 2013...

PUSS!!!

Cicki sa...

Spader: Det fixar jag, vet du....:-)

Christina sa...

Aha, det förklarar saken ;)
Håkan och jag såg en reklamfilm på teve ikväll med Cleese. Jag minns inte vad det var, men det var typ Willys eller Bygg-Max. Han eldade under en kyckling, så långsökt så det är svårt att komma på vad det handlade om?
Jag kommenterade att han måste vara utan stålar, men Håkan trodde han var rik som ett troll och bara gjorde det för skojs skull.
Nä, nä....om man bloggar VET man ;)

Cicki sa...

Christina: Jag såg han ikväll för Elgigantens reklam så han kanske håller på för fullt nu och finansierar sin skilsmässa....:-) Vad jag fattade på radion så handlade det om miljoner som frun skulle ha. Man kanske skulle försöka få tag i en rik karl och skilja sig ifrån.....:-)