tisdag 22 september 2009

Några beställningar

Nu har jag gjort klart några beställningar. Den här kassen har Cissi beställt. Hon är vår fantastiska ledare på vattengympan. Dessutom är hon min extradotter när jag behöver en sådan och jag är hennes extramamma eftersom hon har långt till sin egen.....:-)








Kassen ser lite konstig ut på bild. Den har nämligen ett litet speciellt foder. Den är fodrad med vaxduk. Cissi är oftast cykelburen och vill ha en kasse som funkar även när det regnar, så inte matvaror och liknande blir blöta. Smart idé, tyckte jag och sydde en åt henne.




Härom dagen när jag lade ut bilder på necessärer så var det två bloggare som beställde direkt. De ville även ha varsin större. Här kommer första paret ut. De kommer snart att göra en resa tvärs över landet. Från ostkust till västkust.

4 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Åhhh så fina !Både kassen och necessärerna...
Du ska veta att mina älskade hästkassar används...men det är bara jag som får ha dem...hihi ! Familjen får ha annat...

***
KRAAAM EVA

Cicki sa...

Kul att du är så nöjd med dina kassar....:-) Det här necessärmönstret är verkligen lättsytt. Sedan har jag upptäckt vilken skillnad det är när man använder blixtlås på metervara. Det blir så mycket snyggare än med tradionella dragkedjor.

Biggan999 Svart och vitt sa...

Smart med vaxduk, då behöver man inte plastpåse när det regnar, och sparar miljön.Du är ett riktigt snille*s*

Cicki sa...

Nu var det ju Cissi som var den smarta. Fast hon blev nog inspirerad av mig lite grand. Jag har ju gjort en badkasse åt mig själv med vaxduk som foder. Du vet det där med blöta badkläder.