måndag 17 januari 2011

Skitväder

Jag tycker mycket om vintern och jag gillar mycket snö och lagom kallt. Hittills har det varit perfekt, tills för några dagar sedan. Nu är det blött, sörjigt och fult. På vårt fina grönområde håller de på att lägga ner dräneringsrör så där ser det nu för jäkligt ut med smutsiga fula jordhögar. Jag vill ha riktig vinter minst en månad till.

Det enda positiva är att förhoppningsvis kan jag vädra sängkläderna på onsdag när jag har tvättdag. Det har jag inte kunnat göra på flera veckor på grund av för mycket snö på balkongen. Nu är balkongmöbeln svart av smuts, men får jag bara torka av den så kan jag slänga ut täcken och lakan där. Om det inte spöregnar vill säga.

4 kommentarer:

Metta sa...

Är ingen större vän av vinter och snö, men föredrar givetvis en vit och litet kallare vinter, som vi hittills haft i år. Nu är det däremot mycket trist med stora vattenpölar och smutsig snö överallt. Det otäcka är också att det är halt, så jag är jätterädd för att halka.

Hoppas du kan vädra dina sängkläder på balkongen på onsdag. Det låter inte så dumt!

Cicki sa...

Metta: Jag är också jätterädd för att halka så jag går inte gärna ut när det är risk för det. Fryser det här på nu så blir det ju glashalt.

Anonym sa...

Jag gillar också riktig vinter, som vi har här! :-) Ett par månader till vill jag ha vinter, sen framemot slutet av mars brukar jag bli less på snö och kyla.

Cicki sa...

Annika: Som du vet så är jag rätt avundsjuk på er när ni gör era härliga skoterturer. Det är något jag saknar ifrån mitt gifta liv.