lördag 2 oktober 2010

Finpjuck

Ikväll skulle jag in till storsta´n och göra den osäker. På med svarta finbyxorna och fina vita storskjortan. På med jackan och skorna och iväg. Efter en fantastisk föreställning på Chinateatern vandrar sambon och jag tillbaka till bilen. Då tittar jag ner på mina fötter och upptäcker vad jag dragit på mig för skor. Vita och rosa gympadojjor! Till de svarta finbyxorna och den vita blusen!

Tydligen är tant Cicki alldeles för sällan ute och rör på sig, eftersom man inte ens kan sätta på sig rätt skor!

7 kommentarer:

Trebarnsmamman.se sa...

Så skulle jag också kunna göra ;) Du hade det i ala fall skönt om fötterna!!!!!

KB sa...

Du hade i alla fall samma sorts skor! Dock tror jag att "tant" Cicki inte hade skoskav efter kvällens äventyr. Det är en lisa för själen.

Kram

KB

Madde sa...

Hahaha ja du=)
Jag glömde min storpack med välling på disken vid självscanningskassan igår. Kul o glömma en grej man betalat 110 kr för=(
nåja. Hade ni kul iaf?
Ja, det är inte kul o känna att man bara stampar runt=/

Moster Ma sa...

Eller Cicki- chickt!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Ja, de där jympadojorna älskar jag för de är så sköna....:-)

KB: Eftersom vi hade svårt att hitta parkering så var det en bit att gå. Det kanske var tur att jag satte på mig "fel" skor.....:-)

Madde: Har du kollat med ICA? De kanske tog rätt på den? Ring dit och hör efter.

Vi hade en toppenkväll. Ska skriva om det sedan.

Le Loup sa...

Gympaskor är alltid rätt till allting, tro mig på mitt ord! (och du vet ju, jag har gympaskor så att jag skulle kunna gödsla med dem om det behövdes.... ;)

Cicki sa...

Shirouz: Ja, din samling är ju rätt unik.....:-) Jag kunde ju i alla fall haft lite glitter och blingbling på mina så de passat bättre in....:-)