tisdag 28 september 2010

Alltid är det nåt!

Masken till min snarkapparat har gått sönder. Det är en liten "flärp" som gått av. Nu hoppas jag att det räcker att byta ut just den delen. Går inte det utan jag måste köpa en hel mask så går det lös på nästan tretusen kronor. Kul, kul! Eller inte! Men jag måste ha en hel mask för just nu så sover jag som en kratta, om nu krattor sover vill säga. Jag är kanontrött på dagarna av för dålig sömnkvalitet.

Dessutom krånglar vår telefon. Man hör knappt vad folk säger, så de senaste dagarna har vi fått skött vår telekommunikation via mobilerna. Vi har ju IP-telefon via Bredbandsbolaget. De har mätt och sett att vi tappar kontakt med nätet, vilket gör att telefonen krånglar. De ska fortsätta att kolla vad det beror på. Under tiden ska vi få ett nytt modem. Hoppas det hjälper.

På det gäller även stor stöttning till sonen. Han ska titta på drömlägenheten på fredag. Nu är han så nervös och upp i varv så han ringer stup i kvarten och behöver få prata om det här. Som tur är så följer dotterns sambo och sonens kontaktperson med honom på fredag. Sådana här gånger märks hans funktionshinder väldigt väl. Jag hoppas också att han ska få den här lägenheten för den har allt han kan önska sig, nyrenoverad, kanonläge, billig hyra och hur fin som helst. Så hjälp oss hålla tummarna att budgivningen inte drar iväg alldeles uppåt väggarna.

Sambon har än så länge inte hört ett ljud från Försäkringskassan. Det skulle ju utses en handläggare inom fyrtioåtta timmar. Det är en och en halv vecka sedan. Undrar om det är postgången som krånglar?

Jag har massor med beställningar så jag har inte tid att vara trött eller pyssla med annat än att sy.

Förmodligen är det det här som kallas livet. Nya händelser på gott och ont hela tiden.

5 kommentarer:

Cina sa...

Life, absolut! Man blir trött ibland! De där "flärparna" har jag, eller rättare sagt, mannen, erfarenhet av... De går sönder rätt som det är och här har det räckt med att byta dem alldeles nyss. 40:- tog de! Maskerna är verkligen dyra, hoppas det räcker för dig att få ny "flärp"!
Jag håller tummarna att sonen får lägenheten och att Sambon hör från försäkringskassan snart!
Kram!

Spader Madame sa...

Okej! Håller bägger tummarna och korsar fingrarna!!!

Ja, det är livet. Man får vara glad så länge det pågår. KRAM!

Cicki sa...

Cina: På min mask kan man inte bara byta flärparna men man kan tydligen byta en knäled som de sitter på. Den kostar "bara" 624:-. I förhållande till hela masken så känns det billigt.

Spader: Visst har du rätt. Man får vara glad så länge livet pågår. Och man måste ta vara på de goda stunderna.

Le Loup sa...

Håller tummen här!

Cicki sa...

Shirouz: Tumhållning kan behövas. Han är så upp i varv nu så jag hoppas det snart blir fredag...:-)