tisdag 13 oktober 2009

Fegt eller?

Nu är jag nog elak, men jag kan inte låta bli. Jag tänkte gå in och titta på vad Mad World hade fått för kommentarer på sitt inlägg från igår, angående oss så kallade arbetskygga med sjukdomar som inte finns.

Döm om min förvåning när jag upptäcker att inlägget är borttaget. Jag kallar det feghet, att inte våga stå för sina åsikter. Har jag fel eller.......???

Uppdaterat: Det innebär att det inte heller går att läsa inlägget från länken i mitt förra inlägg. Tyvärr.

7 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Inte mer än rätt! Ett inlägg utan kunskap som sårar många och skadar för många skall raderas! Tolka det som en upprättelse!!!!

Cina sa...

Jag sökte det förut och kunde inte hitta det. Någon som kommit till insikt kanske???? Eller helt enkelt en fegis. Borta är det!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Ha, ha, ha, jag har redan sparat ner det på min dator så bevisen finns kvar....:-) Så elak är jag!!!

Cina: Helt klart feghet. Jag anser att man ska stå för sina åsikter oavsett om andra gillar de eller inte. Detta är ren j-vla feghet. Men vill du läsa hela så kan jag maila över det. Jag har nämligen sparat ner det.....:-) Visst är jag ful, ha ha ha....

Klimakteriehäxan sa...

Tiden går fort när man har kul, är det inte så man brukar säga?

Cicki sa...

K-häxan: Nu förstår jag inte riktigt vad du menar?

Biggan999 Svart och vitt sa...

Är det inte så att de som står ansvariga för bloggen, alltså de som upplåter utrymme för oss vanliga dödliga kan gå in och ta bort saker, när det är personangrepp angrepp på folkgrupp o.s.v. det är troligen någon eller några som protesterat så det därför har raderats

Cicki sa...

Biggan: Nej det tror jag inte. Det är nog hon själv som dragit öronen åt sig.