tisdag 28 juli 2009

Idag är jag gnällig

Man ska inte åla fram på golvet och tro att man är ung och frisk. Övningarna på och med lapptäcket igår har satt sina spår. Tror inte det är en fläck på hela kroppen som inte gör ont. Lite lätt överdrift visserligen, men jag har så ont så det är något hemskt. Det känns som om kroppen är täckt med stora blåmärken som ömmar.

Idag ska vi gå på lokal. Det är goda vänner till oss som semestrar några dagar i Stockholm så vi ska åka in idag och träffa dem. Vi har inte setts på sex år så det ska bli jättekul att träffas och surra bort några timmar. Därför känns det inte bra att jag har så ont för hur ska jag orka sitta och vara trevlig. Det får väl bli värktabletter, fast jag helst inte äter sådana på dagtid eftersom jag blir så yr. Billig fylla, eller nåt sånt.

Nu har jag gnällt klart! Ser i alla fall fram emot daten med våra goda vänner.

8 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Så där de var väl skönt att få gnälla av sej lite.
Ha de nu så gott i kväll.
Eva.

Cicki sa...

Eva: Visst hjälper det lite att få gnälla och tycka synd om sig själv....:-)

Visst ska vi ha det gott ikväll. Tack för dina uppmuntrande ord.

Pärlmudden sa...

Hoppas ni får en trevlig kväll!!
ta dig ett glas rosévin så blir du piggare, det kan ha bättre effekt än värktabletter emellanåt.
Håller tummarna för en trevlig kväll. Här blir det speedway på tv med stickning i knät :)

Cina sa...

Jamen man FÅR gnälla av sig lite emellanåt. Annars blir det lite mycket att bära runt på. Att gnälla kan ju vara att "pysa" lite, lufta sig liksom.
Vad roligt att gå på lokal! Med goda vänner! Sånt livar upp!
Jag håller tummarna för en mysig, trevlig kväll!
Apropå det där jag skrev om fikastund: Jag är då och då inom 08. Till vardags är det 016 och det är ju minsann inte så himla långt bort det heller! Något kanske vi kan snickra ihop någongång???!!! :)

Cicki sa...

Pärlmudden: Jag proppade i mig både Tradolan och Panodil men så pass i god tid så jag skulle kunna dricka vin till maten. Det blev en öl före och ett glas vin till maten. Sedan var jag värkfri....:-) Vi har haft så himla trevligt så vi ville nästan inte skiljas åt. En verklig toppenkväll.

Cina:Jo, det måste nog få pysa ut då och då. Jag vill egentligen inte tänka negativt men det går lättare att vara positiv om man får pysa över och släppa ut övertrycket....:-)

Om jag säger så här att jag bor mellan 08 och 016 i en liten stad med en kanal. Då tror jag du vet vart jag bor....:-) Så det är ungefär lika lång till dig oavsett om jag åker mot 08 eller 016. Blev det kryptiskt det där.....:-)

Vi måste nog få till en fika vid tillfälle. Det känns så.

helene sa...

Hallegullan och amen! Man skall ju inte tro att man är 27 hela livet (fast man officiellt inte fyller mer än så... varje gång).
Själv börjar jag få ont i händerna och det är fan inte kul när man håller på att göra smycken.
Men å andra sidan skall man inte klaga, det finns de som har det värre, men å andra sidan (igen!) så är det jävligt skönt att klaga ibland.

Det är inte kul att börja bli gammal, grå och orkeslös, det är det inte.

PS:
Det där med gästbok tycker jag är en bra idé, då kan man samla alla kommentarer om sitt hantverk på ett och samma ställe, om nu någon orkar skriva, för det är litet si och så med den biten, eller så är det bara för att gästböcker är så 90-tal? Men jag tycker de är litet charmiga ändå, i alla fall när då är knutna till något hantverk eller annan webbshop.
Gästböcker på hemsidor och i bloggar (jorå, jag har sett sånt också) är mindre kul.

Nä, tacka vettja tiden då man var smal, smärt, snygg och vig som en gnu. Nu är jag bara snygg. *haha*

helene sa...

OJ! Ser litet konstigt ut, mitt inlägg här innan. Men PS'et kom upp ett stycke för tidigt. Bara så du vet. =P

/intresseklubben

Cicki sa...

Hörru intresseklubben, det ser inte alls konstigt ut eller så är jag lika virrig som du....:-)

Återkommer nog till dig om gästbok ifall jag inte klarar det själv. Vi får väl se. Det kan ju vara bra för andra som funderar på att köpa att se vad andra tycker.

Jag är nog inte ens snygg längre, jag är nog bara "och"...:-)

Man ska inte testa nya ställningar vare sig det är med eller utan partner. Det straffar sig som sagt var. Men med värktabletter kombinerat med öl och vin och god mat så mådde jag prima igårkväll.