onsdag 29 juli 2009

1 - 2 - 3

En dag varje månad är jag riktigt sur. Det är idag. Nu har jag betalat räkningarna. Roligare kan man ha. Jag blir lika sur varje gång jag upptäcker hur lite som blir kvar. Skit också. Varför kunde inte jag träffa en rik man? Eller rättare sagt, varför kan inte sambon vara lite rikare, eftersom jag inte vill ha någon annan än han.

Får väl trösta mig med att jag är rik på kärlek och vänskap. Det kommer man långt med.

9 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Så sant som det var sagt.
Håller med dig totalt.
KRAM

irmelinat sa...

jag håller med dig till fullo, jag hatar verkligen räkningar. Fast jag kallar dem tiggarbrev..

Cicki sa...

Pärlmudden: Roligare kan man göra med pengarna.

Rebecca: Jag funderar på att skicka med ett grattiskort till alla jag betalar räkningar till. "Grattis du har blivit utvald i vårt räkningslotteri denna månad."....:-)

Cina sa...

Mmmm. Räkningsdags är inte den roligaste dagen i månaden. Kärlek och vänskap betyder mycket! Så sant! Men ibland skulle det vara skönt att slippa den där oron, "bara det inte händer något oförutsett".... som att diskmaskinen går sönder, kyl- o frys brakar ihop och tänk om jag kunde köpa en ny soffa och slippa alla plädar som döljer den trasiga klädseln.... Å andra sidan kan vi trängas och äta chokladglass i den allihop utan att vara nervösa för att slabba ned en fin soffa.... Det finns två sidor av allt!
Kram, kram!

Smycka sa...

Jag är som du, rik på kärlek och det vill jag fortsätta med! Sen om det skulle ramla ner några extra stårlar i plånis så skulle jag absolut inte klaga!

Kram =o)

Cicki sa...

Cina: Visst går det runt så man överlever. Men det är ju just det där oförutsedda. Som vår bil som står oreparerad just nu.

Det ligger en viss poäng i att man inte behöver vara rädd om sakerna....:-)

Smycka: Pengar är inte allt men nog ger de en viss frihet i alla fall.

Mie sa...

Jo men även om man vet att kärlek är viktigare än pengar.. är det ju inte fel med lite mer...?

KB sa...

Sannerligen blir man sur över alla räkningar, men vad göra? Eländet späddes på ännu mera då kylen/frysen pajade. Jätteskojiga små överraskningar som dyker upp sådär helt från ovan...

KB

PS Är du fortfarande "invadderad"? Hur går det?

Cicki sa...

Mie: Visst är det så. Det ultimata borde ju vara rik på både kärlek och pengar....:-)

KB: Jag är fortfarande invadderad men det går framåt. Tänkte precis börja på ett mail till dig. Det kommer idag eller imorgon....:-)