onsdag 2 februari 2011

Spaders väska och necessär

För ett tag sedan så hittade jag en stuv med spelkort på. Den köpte jag eftersom jag vet att världens bästa Spader Madame älskar sådana saker. Så det blev en beställning, eller rättare sagt två. Nu är de sakerna klara.

Jag vet att Spader älskar sina röda skor. Naturligtvis blev det en väska med röda detaljer för att matcha skorna. Nu tog jag en dålig bild men det är sidostycken och överdel i samma röda tyg som axelremmen.

Jag tycker mycket om Spader och vill att hon ska vara glad. Så hon fick samma glada foder som jag har i min egen väska. Det är ett tyg jag ständigt blir glad av.

Många fickor ville hon också ha. Självklart får Spader som hon önskar.


Necessären är jag extra nöjd med. Det är en större modell så Spader ska få plats med många saker i den. Kortlekar och smink t ex. Hon kanske rent av får ner de röda skorna också.

Jag har quiltat runt varje spelkort och annan detalj för att få en reliefkänsla. Pilligt men med ett mycket snyggt resultat. Det är lite svårt att få fram det på ett foto.











Det andra sidostycket ser likadant ut. Bara några andra valörer på korten.










Här blev det också rätt gott om fickor.


Nu är det bara att hoppas att Spader också gillar sakerna.....:-)

4 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Jättefint. Du återkommer väl till mig. Jag ska gå in och kika på modeller.
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: Jag tänkte faktiskt maila dig idag och be dig fundera över modeller. Nu ska jag bara sy två kuddfodral till dottern. Sedan är det din tur.

Spader Madame sa...

Lycklig Spader! Såååååå fint!

Cina sa...

Jättefina!