lördag 29 januari 2011

Segt!

Efter en seg förmiddag som hunnit bli eftermiddag ska jag försöka röja här hemma. Allt har blivit eftersatt under de här veckorna. Det ser rent sagt för jäkligt ut här hemma. Halva klädkammaren står i hallen eftersom jag höll på med den när allt detta drog igång. Det är saker som ska hanteras hit och dit, sopor, loppis och tillbaka in i klädkammaren. För att inte tala om dammråttorna som börjat anfalla.

Sambon sover fortfarande. Jag har försökt väcka honom, men han mumlar något om att han ska försöka vakna, samtidigt som han somnar om igen. Det är lika bra han får sova ut. Imorgon måste han iväg på ett jobb och sedan drar det igång igen på måndag. Han är ingen ung pojke längre som orkar hur mycket som helst. Förutom att vi har åldern emot oss, så har vi ju även våra krämpor. Jag är livrädd att älsklingen ska få en stroke igen. Han har tagit ut sig så han ligger i riskzonen.

Nu en kopp kaffe och sedan marsch mot dammsugare och skurtrasa! Men jag är skittrött fortfarande, så detta får jag verkligen tvinga mig till.

2 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Men Cicki ta inte ut dig du heller...lite skit i hörnen och en garderob på golvet gör väll inget!? Ta hand om dig!!!!!!!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Jag blir galen på att se det så det är enbart för min egen skull jag gör det. Kram