lördag 29 januari 2011

Alltid något

Nog för att jag skulle behövt göra mer, men jag orkade inte. Jag har i alla fall städat badrummet, köket och sovrummet. Gjort lite symaskinsvård, när jag ändå var i farten. Sedan tog orken slut. Ändå fick det bli i omgångar, med vila emellanåt. Imorgon ska jag fortsätta rensningen i klädkammaren, medan sambon är borta på jobb. Ikväll är det han som får göra middagen.

Det känns som att de sista veckorna har jag varit en trist bloggare. Men vad gör man när det inte händer något kul. Jag får väl bättra mig när allt det här är över. Lite bilder på nysydda saker kanske? Eller en berättelse om pappas 80-års kalas som snart går av stapeln? Berätta om glädjen över att mina barn kommer hit i samband med att deras morfar fyller 80? Det är tur att det finns lite att se fram emot. Det är glädjeämnena som får en att orka ett tag till.

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Vännen, livet går ju upp och ner.
Det måste få vara helt ok att använda sig av bloggen som säkerhetsventil när man behöver pysa över lite av frustration och ilska.
Också!
Det kommer nya dagar, som du så klokt poängterar!
Tycker du fått mycket gjort idag, själv har jag mest såsat runt och skyfflat lite tvätt, disk, barn och grejer från höger till vänster.
Lite lätt planlöst sådär...

Cicki sa...

Mångmamma: Bloggen är verkligen en säkerhetsventil, även om man inte kan skriva alla ens tankar.....:-)

Lite skyfflat har det blivit här också. Massor med reklam från köksbordet bland annat. Och var hittar vi väl där. Jo, en livs levandes julduk.....:-)

Polargrevinnan sa...

Trist bloggare - vad är det för snack. Klart att vi skriver om vad hjärta och hjärna är sysselsatt med.
Kram Viola

Mångmamma sa...

Ett riktigt fynd med andra ord!
Juldukar ska man inte förakta!

Cicki sa...

Viola: Det är ju så. Det är ju sånt som hamnar här....:-)

Mångmamma: Precis!....:-)