fredag 5 november 2010

Pust

Nu har vi varit och storhandlat ordentligt. Det var länge sedan vi gjorde det, så det gapade många tomma hål i både kyl och skafferi. Vi har varit både på bolaget, Ica och Willys. Nu klarar vi oss ett bra tag framöver. När vi var på Ica var jag tvungen att ringa goda vännen Christina för lite goda råd om halvfabrikat. Man kan använda sina vänner på många olika sätt. Hon lät väldigt snopen när jag ringde så där en fredagkväll......:-)

Nu är allt i alla fall inplockat och jag sitter med en kopp kaffe och kopplar av. Snart ska det bli lite musselsås och pasta och ett glas vitt vin till. Det är Idol som gäller, men för säkerhets skull är videon laddad för Dobidoo.

8 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

jag tycker det är trist att handla men om möjligt så är det kanske lit eme rok en fredagkväll när inte så många andra gör det... Att fylla upp i tomma skåp och på hyllor är däremot gött. ha en trevlig fredagkväll.

Cicki sa...

HUSnrNIO: Välkommen hit. Att handla är rätt Ok tycker jag men att sedan behöva släpa hem det och in i alla skåp skulle jag gärna slippa....:-) Men nu är allt på plats och maten i magen. Ha en skön kväll du också.

Mångmamma sa...

TACK!
:)

Cicki sa...

Mångmamma: You´re welcome.....:-)

Klimakteriehäxan sa...

Låter i a f som om din helg började bra! Hoppas den fortsätter så!

Cicki sa...

K-häxan: Tack, det tror jag att den gör....:-)

Christina sa...

He he, snopen blev jag faktiskt - för jag var övertygad om att det var från Ikea. Utredningsgruppen har ringt här under flera dagar just på mobilen ;-)

Har ni hunnit testa soppan?

Cicki sa...

Christina: Vi har inte testa något än. Vi köpte lasagnen (naturligvis, den har vi ju testat tidigare) fisksoppan och en annan fiskmix och hamburgermixen. Det blir nog jättebra. Jag litar på dina smaklökar.....:-)