måndag 1 mars 2010

Man ska inte ropa hej

Jag trodde så glatt igår att nu var förkylningen över. Men tji vad jag bedrog mig. Nu är det jag som tar några panodil och kryper ner en stund.

3 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Hej du positiva människa - jag har läst ditt inlägg om pensionen.
Pengar är inte allt men det är ju bra om man har till bostad och mat, vilket alla har om pengarna användes rätt. Men sen kommer tandläkare,glasögon och läkarvård. Man kan säkert hålla sig för skratt när man inte kan hämta ut sin medicin. Jag har vänner som har det så. Jag vill knappt berätta att jag skall åka på en konsert, det känns inget bra. Min mormor hade ett uttryck: somliga har WC och somliga får nöja sig med pottor. Men å andra sidan måste vi acceptera att vi har det olika. Det är så många omständigheter som spelar in hur vi
har det med ekonomin.
Nu får du ta igen dig och vila bort förkylningen. Jag är nu helt fri från detta obehag.
Krya på dig.
Kram Viola

Moster Ma sa...

En liten krypaner gör gott... krya på dej!

Cicki sa...

Viola: Visst faller ödets lotter olika. Det jag menar är väl att om man inte tillhör de lyckligas skara så funkar det ändå. Men visst är t ex mediciner och tandläkare tunga poster. Vi tar våra mediciner på konto. Då funkar det rätt bra. Det är en human månadskostnad. Inte ska du skämmas för att du har råd att gå på en konsert. Sedan är det ju hur man prioriterar. Dina vänner kanske unnar sig annat som du inte unnar dig.

Problemet med förkylningen är att det känns som jag inte har tid att vila den här veckan. Eftersom vi åker till Sundsvall om precis en vecka så vill jag baka lite och ha med mig och det är en del annat jag vill få undan innan vi åker också.

Moster: Tack. Jag har vilat en dryg timme nu. Det känns väl lite bättre i huvudet. Jag är bara orolig för att det är en bihåleinflammation på G. Jag har lätt för att få det. Måste få sambon att åka ner på stan och köpa nässpray.