tisdag 19 januari 2010

Vänliga veckan?

Idag har det varit en vänlig dag. Först ringer min borttappade väninna. Sedan ska sambon och jag ner på stan. Vi hade nog såsat på lite för mycket, för helt plötsligt ser vi bussen kommer och vi som inte ens hunnit över gatan. Busschauffören väntade in oss med ett glatt leende. Naturligtvis fick han ett tack och ett leende tillbaka.

Nere på stan skulle vi bland annat gå på Åhléns för att köpa stoppning till dockorna. Jag hade gjort ett försök i förra veckan men då var det slut. De har en exceptionellt bra fiberfyll så jag vill gärna ha den. Biträdet jag träffade då sa att det skulle komma hem vilken dag som helst. När jag kom idag hade de redan hunnit sålt slut på det som kommit hem. Det var samma biträde idag som förra onsdagen så hon mindes mig. Då kom hon på att det är samma fyllning som de har i sina billiga kuddar. Så en sådan köpte jag och tjänade en tia på kuppen. Det gör ingenting om något är billigare. Dessutom mötte jag ju ett biträde som hade det där med kundservice i ryggmärgen. Sånt blir man glad av.

Har vänliga veckan redan börjat?

5 kommentarer:

Christina sa...

Ja, den började igår *blink, blink* ;)

Cicki sa...

Den kanske gjorde det.....:-)

Anonym sa...

Vänliga veckan tycker jag vi ska införa hela året....Och när det gäller billiga stoppningen...så skulle man ju nästan tro att du har smålänskt blod i ådrorna...?
=)

Cina sa...

Som sagt. Vänliga veckan har nog redan börjat! Visst blir man på bra humör av det!?
Här kommer en vänlig kram också!

Cicki sa...

Terapeuten: Vad härligt det skulle vara om det var vänliga veckan året om. Någon smålänning har inte hittats vid släktforskningen. Däremot en massa bönder i Sörmland, Uppland och Dalarna. De behövde nog också vara snåla för att överleva. Min dotter brukar säga att det är bra att gå på stan med mig för jag är fenomenal att hitta bra saker för billigt pris och erbjudanden här och där. Ändå anstränger jag mig inte utan det är nästan som ett naturligt beteende....:-)

Cina: Tack för den vänliga kramen. Vänlighet kan man aldrig få för mycket av. Det är något som det bör slösas med.