måndag 4 januari 2010

Uppdatering på speakandet

Hej vad det går. Minnet har satt igång nu så även om grammatiken och ordföljden är som den är så går det ändå ganska bra. Ikväll har vi bjudet på Swedish meatbolls med kokt potatis, brun sås, lingonsylt och inlagd gurka. Det var önskemål. Imorgon drar vi in till storstan. Slottet, Gamla stan och Globen står på ungdomarnas önskelista. Ev även något museum. Vi får se. Tisdag har vi ledigt för då ska Rosanna träffa gamla klasskamrater från femman. Hon var tolv år när de flyttade från Sverige. De bodde här i fyra år nämligen.

Sambons bror har ju bott på en massa ställen runt om i världen, Irak, Saudiarabien, England, Sverige och sedan USA. Rosanna och mellanbrodern som inte är med nu, är födda i Saudiarabien och Nicklas är född i Reading, England. Deras mamma är från Indien och uppväxt i Malaysia så det är en internationell familj.

På onsdag ska vi ha en liten kusinträff. Då kommer Madde, Ali och världens vackraste Melina och bonussonen Micke och hedersgästerna Rosanna och Nicklas.

See you later, alligator.

3 kommentarer:

KB sa...

Strunta i grammatik och ordföjd, prata på bara. Huvudsaken man förstår varandra. Skulle det bli total blockering finns papper och penna. Teckna alltså. Du klarar det!

Kram

KB

Spader Madame sa...

Låter som full rulle, fast på det bra sättet! Stora kramen!

Cicki sa...

KB: Det går faktiskt bättre och bättre men ibland blir det rena rama hjärnsläppen. Då blir jag vansinnigt frustrerad på mig själv när jag glömmer de enklaste orden. Men som jag sa åt M, när man har problem att komma ihåg svenska ord ibland så är det inte så konstigt att man glömmer de engelska....:-) Kram

Spader: Vi har det så underbart och trevligt. Stora kramen tillbaks till dig.