torsdag 7 januari 2010

Världens goaste

Melina är nog världens goaste och snällaste lilla tjej. Jag är inte ett dugg partisk, bara så ni vet.....:-)

Igår hade vi ordnat kusinträff med de amerikanska ungdomarna, bonusdotter med sambo och dotter, och en av bonussönerna. Det bekom Melina inte ett dugg att vandra från famn till famn. Hon tittade bara storögt på allt, fyrade ibland av ett leende så alla bara smälte.

Jag kan inte prestera några bilder än för de ligger i sambons mobil. Själv köpte jag en ny mobil i tisdags. Jag håller fortfarande på att lära mig den. Nu har jag lärt mig att fotografera med den. Nästa steg är att lyckas ta rätt på bilderna också. Jag är en sådan som vill lära mig allt själv i min egen takt. Ska någon visa mig så glömmer jag bort hur det ska vara. I alla fall om de forcerar som den opedagogiska sambon gör. Så jag pular tålmodigt på på mitt eget lilla vis.

9 kommentarer:

Moster Ma sa...

Som sagt, man får vara partisk!
vi som redan sett lilla Melina på bild vet att du inte överdriver.

Cicki sa...

Moster: Eller hur.....:-)

Le Loup sa...

Hmm, nu känns det som tiden stått still för mig igen... Skickar du upp bilderna från mobilen till datorn? Hur i helsike gör du det? Kan man det? Kan jag det? Måste det vara en ny mobil? (Jag vet, det är som tjugo frågor, men jag blev helt häpen här... Ibland känns det som tekniken går framåt medan jag ingenting märker... :)

Klimakteriehäxan sa...

Duktig flicka! Jag är den otåliga sorten, blir irriterad när inte allt funkar direkt - och det gör det sällan när man inte tittar i manualen ...

KB sa...

Håller verkligen med dig om det där med att lära sig nya saker. Själv upptäckte jag helt nyligen att jag kunde filma en kort sekvens med min mobil! Jag har ju bara haft den i ca 8 månader... Och du, naturligtvis förstår jag att du inte är partisk, själv var jag hos världens sötaste och goaste A och N igårkväll, jag är inte partisk heller... som du märker.

Kram

KB

Cicki sa...

Shirouz: Japp, det kan man. Jag köpte ny mobil i tisdags. Min gamla behövde nytt batteri och var rätt knäpp genom att den stängde av sig själv ibland och displayen ville inte alla gånger. Så det fick bli en ny. Jag kan t o m videofilma med den upptäckte jag igår.

K-häxan: Jag är också otålig och klarar inte av att läsa manualer för det är för krångligt. Så jag knappar mig fram och lär mig så. Det är kanske mina manliga gener som tagit över min kropp.....:-)

KB:Jag kan också filma men har inte hunnit med att testa det än. Det får bli lite mer när främmandet åkt hem på lördag.

Jag vet att du inte är ett dugg partisk när det gäller A och N, kära farmor.....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Har han inte förstått, att man ska förklara det enkelt rakt och sakta så att en tvååring fattar hur man gör *s*

Spader Madame sa...

Vet fortfarande inte hur man fotograferar med min, men märker att jag ibland gör det -uppenbarligen...

Cicki sa...

Biggan: Så pedagogisk är inte jag så jag kan få han att fatta det.....:-)

Spader: Så du hittar mysko bilder i din ibland?