onsdag 11 november 2009

Fortfarande låg

Jag vet att jag är jättetrist nu, men det låga vill inte släppa. "Poar" på ändå lite grand. Syr lite, bakar lite och försöker hålla mig någorlunda aktiv. Men det är inget lustigt att skriva om. Jag hoppas bara inte att ni tröttnar på min inaktiva blogg.

Fast det är möjligt att det kommer några bilder idag. Vi får se.

7 kommentarer:

Lisette sa...

Så klart vi inte tröttnar!
Allt måste väl inte vara så förfärligt lustigt. Det blir bara tröttsamt om det ska vara framkrystat. Alla har vi väl lov att ha downperioder. Sköt om dig. Ta en kopp gott te eller ännu hellre ett glas gott rött! Boa in dig med en bra bok.
Kram

Cina sa...

Inte tröttnar vi, Cicki! Ibland är vi låga och ... nu höll jag på att säga "ibland är vi höga" men det skulle ju kunna missuppfattas.... ;)
Ta hand om dig! Vi finns här.
Kramar om!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Inte tröttnar vi inte ! Livet går ju upp och ner...Tänk om det bara var upp hela tiden... Neej så funkar det ju inte ! Åsså är det ju den årstiden nu...vill helst gå i idé !
Sköt om dig vännen !

***
KRAAAM EVA

Biggan999 Svart och vitt sa...

Alla har rätt att få vara inaktiva ibland, man kan inte vara på topp alltid. Gråväder och korta dagar gör inte saken bättre. Tuffa på i din värld i din takt. Vi väntar troget på dig tills inspirationen flödar igen

Christina sa...

Ingen risk att vi tröttnar inte!
Försök att ta det lugnt och känn ingen press.
Vi finns här.

Stor kram!

Cicki sa...

Tack allihopa för uppmuntrande kommentarer.

Spader Madame sa...

Vi väntar väl här din knasiga sötis! Allt är ju inte så kul jämt!