måndag 20 april 2009

Missuppfattning

Jag skrev tidigare om min väninnas dotter som somnat in. Jag måste härmed meddela att det var en missuppfattning från min sida.

Dottern P, opererades i onsdags. Vi visste att det kunde sluta illa. P har en sjukdom som gör att hon får tumörer lite varstans. De har opererats bort med jämna mellanrum. P lever på övertid kan man säga, så varje operation är ett risktagande, men nödvändigt. B är mamma till P.

Jag fick ett mail från en gemensam väninna till B och mig att de inte kunnat väcka P ur narkosen. Vår gemensamma väninna skrev också att B skulle ringa mig när hon orkade själv. Jag uppfattade det som att P somnat in för gott. Men så var det inte. Det var så att de inte kunde väcka P ur narkosen, så hon sov vidare och levde. Idag har jag fått ytterligare ett mail att P har äntligen vaknat upp igen. Hon har en livsvilja denna tjej som går utanpå allt annat.

Jag ville skriva det här om min missuppfattning, eftersom många blev berörda. Så även denna gång gick det bra. Jag är så glad för deras skull.

1 kommentar:

Le Loup sa...

Vad skönt att höra! :)